Ναυπλιο: Σκουπιδια και περιττωματα ζωων πετουσε δημαρχος στον αντιπαλο του

Η δημόσια απολογία μετά τις αντιδράσεις

Σκουπίδια και περιττώματα ζώων άφηνε ο εν ενεργεία δήμαρχος της πόλης του Ναυπλίου, στην πόρτα αντιπάλου του στις επερχόμενες δημοτικές εκλογές. Ένα πρωτοφανές περιστατικό που κανείς δεν θα πίστευε εάν δεν κατέγραφε την παραβατική δράση κάμερα ασφαλείας.

Ο Δημήτρης Κωστούρος, μετά τη γνωστοποίηση του καταδικαστέου συμβάντος, το οποίο έχει πάρει τη δικαστική οδό, παραδέχθηκε πως ήταν μια λάθος εκδήλωση θυμού για τις «επιθέσεις λάσπης που δεχόταν», όπως είπε. Οι συνυποψήφιοί του απαιτούν την παραίτησή του και ζητούν από τους ψηφοφόρους να τον αποδοκιμάσουν στην κάλπη την ίδια ώρα που ο ίδιος, μέσω των social media, επιχειρεί να δικαιολογήσει την πράξη του.

«Ήταν λάθος πράξη, εκδήλωση θυμού και αγανάκτησης. Προχωρώ μπροστά, με τα λάθη και τις παραλείψεις μου, τώρα ακόμα πιο δυνατά!», έγραψε στην ανακοίνωσή του ο κ. Κωστούρος.

Από την πλευρά του ο υποψήφιος Δήμαρχος Δημήτρης Ορφανός και θύμα της υπόθεσης έχει ήδη καταθέσει ασφαλιστικά μέτρα σε βάρος του εν ενεργεία Δημάρχου.

Πειθαρχική διαδικασία προανήγγειλε ο Θ. Λιβάνιος

Το θέμα που έχει προκαλέσει αίσθηση, όπως ήταν φυσικό, προκάλεσε την αντίδραση του αναπληρωτή υπουργού Εσωτερικών Θοδωρή Λιβάνιου, ο οποίος με ανάρτησή του δήλωσε: «Τα γεγονότα στο Ναύπλιο -εφόσον επιβεβαιωθούν και από την έρευνα- δεν ταιριάζουν σε μια πολιτισμένη προεκλογική περίοδο. Ήδη τα αναφερόμενα στο δημοσίευμα τέθηκαν υπόψη του αρμόδιου Αποκεντρωμένου Γραμματέα, ο οποίος αποφάσισε την εκκίνηση της πειθαρχικής διαδικασίας, ζητώντας εξηγήσεις από τον κ. Δήμαρχο Ναυπλιέων».

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.