Να βρεθει λυση στην προμηθεια υγρου και αεριου οξυγονου στο Νοσοκομειο Κομοτηνης

Ζητούν με έγγραφη αναφορά τους βουλευτές του ΚΚΕ

Αναφορά προς το προεδρείο της Βουλής απευθυνόμενη στον υπουργό Υγείας κ. Παναγιώτη Κουρουμπλή κατέθεσαν οι βουλευτές του ΚΚΕ κ.κ. Σάκης Βαρδαλής και Ελένη Γερασιμίδου αναφορικά με την επιστολή του Διοικητή του Σισμανογλείου Γενικού Νοσοκομείου Κομοτηνής με την οποία ζητείται να βρεθεί λύση ως προς την προμήθεια υγρού και αέριου οξυγόνου.
 
Όπως αναφέρεται στην από 26 Μαρτίου 2015 επιστολή του κ. Ναλμπάντη η εταιρία που παρείχε υγρό οξυγόνο και λοιπά αέρια για ιατρική χρήση στο νοσοκομείο της Κομοτηνής λόγω της ύπαρξης ληξιπρόθεσμων οφειλών προς την εταιρία.
 
Σύμφωνα με έγγραφα όμως του παραρτήματος Ροδόπης του Ελεγκτικού Συνεδρίου η εταιρία που προμήθευε τα εν λόγω αέρια στο νοσοκομείο Κομοτηνής, τιμολογούσε τις υπηρεσίες του σε ορισμένες περιπτώσεις σε τιμές ανώτερες από αυτές που προβλέπονται από το παρατηρητήριο τιμών εξ ου και το Ελεγκτικό Συνέδριο Ροδόπης δεν προέβη στην έγκριση των τιμολογίων που θα σήμαινε και την πληρωμή της εταιρίας. Κατόπιν όλων αυτών η εν λόγω εταιρία προχώρησε στη διακοπή της παροχής υπηρεσιών προς το Νοσοκομείο Κομοτηνής θέτοντας σε σοβαρό κίνδυνο τη λειτουργία του Νοσοκομείου.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.