Να φερει «Ελπιδα» στο Δημο Αρριανων θελει ο Ταρκαν Μουλταζα

Την υποψηφιότητα και το όνομα του νέου του συνδυασμού ανακοίνωσε επίσημα ο Περιφερειακός Σύμβουλος, που θέλει να δώσει νέα πνοή στο Δήμο

Την υποψηφιότητά του για τον Δήμο Αρριανών ανακοίνωσε και επίσημα ο Περιφερειακός Σύμβουλος Ροδόπης κ. Μουλταζά Ταρκάν Μουλταζά, σε συνάντηση που είχε με δημοσιογράφους της περιοχής την Κυριακή 15 Ιανουαρίου.

Όπως τόνισε, μετά από δύο θητείες στον δεύτερο βαθμό Τοπικής Αυτοδιοίκησης, θεωρεί πως είναι η κατάλληλη στιγμή να είναι υποψήφιος Δήμαρχος Αρριανών, πλαισιωμένος από νέους ανθρώπους στο συνδυασμό του, όρεξη για δουλειά, και προοπτική για το καλό του τόπου.

Το όνομα του συνδυασμού του θα είναι «Ελπίδα», ενώ τόσο οι υποψήφιοι όσο και οι προγραμματικές του θέσεις θα ανακοινωθούν στην πορεία για τις αυτοδιοικητικές εκλογές, οι οποίες θα λάβουν χώρα τον Οκτώβριο.

Από τις πρώτες του κινήσεις, φαίνεται πως θέλει να δώσει μια νέα εξωστρέφεια στο Δήμο, ανησυχεί για την δημογραφική του φθορά, και πιστεύει πως έχει την θέληση, αλλά και τις ικανότητες, να δώσει μια νέα πνοή στον Δήμο.

Εκδήλωσε δεν την πρόθεση να είναι υπερκομματικός υποψήφιος, θεωρώντας πως στο επίπεδο των Δήμων είναι απαραίτητο και περιμένει να αξιολογηθεί από τους συμπολίτες του.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.