Να δοθει παραταση για την κτηματογραφηση στον νομο Ροδοπης ζητα ο Ιλχαν Αχμετ

Πλήθος δηλώσεων ιδιωτών βρίσκεται σε αδυναμία ολοκλήρωσης

Κατατέθηκε ερώτηση από τον βουλευτή Ροδόπης, Ιλχάν Αχμέτ προς τον υπουργό Ψηφιακής Διακυβέρνησης κ. Δημήτρη Παπαστεργίου με θέμα :”Παράταση της προθεσμίας κτηματογράφησης του υπολοίπου νομού Ροδόπης και Θάσου”.   

Στην ερώτησή του ο κ. Ιλχάν Αχμέτ επισημαίνει πως «ενόψει της λήξης της προθεσμίας υποβολής εκπρόθεσμων δηλώσεων ενώπιον του Γραφείου Κτηματογράφησης (κατόπιν της παρατάσεως που δόθηκε) στις 13-5-2024, στα πλαίσια του έργου Κτηματογράφησης του υπολοίπου νομού Ροδόπης και Θάσου και λαμβάνοντας υπόψιν τον όγκο των δηλώσεων και τις εκκρεμότητες που ανακύπτουν στις υπό κτηματογράφηση περιοχές με πλήθος δηλώσεων ιδιωτών να βρίσκεται σε αδυναμία ολοκλήρωσης της διαδικασίας και συλλογής εγγράφων, καθώς και το γεγονός ότι το Ελληνικό Δημόσιο με τις αρμόδιες κατά τόπον υπηρεσίες δεν έχει ολοκληρώσει την σχετική διαδικασία υποβολής δηλώσεων, καθίσταται κρίσιμο και επιτακτικό το αίτημα για παράταση της σχετικής προθεσμίας».

Ο βουλευτής Ροδόπης του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ ζητά από τον υπουργό Ψηφιακής Διακυβέρνησης να ανταποκριθεί στο αίτημα του δικηγορικού συλλόγου Ροδόπης καθώς και ενός μεγάλου μέρους της τοπικής κοινωνίας και να δώσει παράταση έως και τις 30-11-2024.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.