Ν. Χαραλαμπιδης: «Τιμωντας την παραδοση να φερουμε το ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ σε ρολο πρωταγωνιστη που ειχε παντα στην περιοχη»

Ο νέος γραμματέας της Νομαρχιακής Επιτροπής Ροδόπης του ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ στις πρώτες δηλώσεις μετά την εκλογή του

Τις πρώτες του δηλώσεις υπό την ιδιότητα του νέου Γραμματέα της Νομαρχιακής Επιτροπής του ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ έκανε μιλώντας στο «Ράδιο Παρατηρητής 94fm» το πρωί της Τετάρτης, ο κ. Νότης Χαραλαμπίδης.

Η νέα νομαρχιακή επιτροπή Ροδόπης του ΠΑΣΟΚ- ΚΙΝΑΛ συγκροτήθηκε σε σώμα την Δευτέρα 20 Ιουνίου, με τον κ.Χαραλαμπίδη να αναλαμβάνει τα ηνία της νομαρχιακής οργάνωσης του κόμματος, σε μια χρονική συνθήκη που όπως επεσήμανε και ο ίδιος έχει «αέρα προεκλογικής περιόδου».

Αν και η ημερομηνία των εκλογών παραμένει μέχρι στιγμής άγνωστη, με τα σενάρια της πρόωρης προσφυγής να φουντώνουν ο κ.Χαραλαμπίδης τόνισε πως όλοι οι κομματικοί μηχανισμοί είναι σε περίοδο προετοιμασίας, έτσι και το ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ που προχώρησε την συγκρότηση των νέων του νομαρχιακών επιτροπών σε όλη τη χώρα, ενώ θα ακολουθήσουν και οι συντονιστικές επιτροπές.

Ο νέος πρόεδρος της ΝΕ Ροδόπης αναλαμβάνει καθήκοντα σε μια ευνοϊκή για την παράταξη εποχή καθώς όπως υπογράμμισε και ο ίδιος καθώς «τόσο η εκλογή του νέου προέδρου όσο και οι συνθήκες που επικρατούν δίνουν την αίσθηση της αφετηρίας μιας νέας πορείας του ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ». «Τα ποσοστά έχουν ανέβει και θεωρούμε ότι μπορούμε να πάμε ακόμα ψηλότερα δεδομένης και της ανάγκης του κόσμου για ανανέωση» σημείωσε εξηγώντας πως «μπορεί το ΠΑΣΟΚ να έχει μεγάλη ιστορία, τοπικά και πανελλαδικά, ωστόσο το πολιτικό του προσωπικό ανανεώνεται».

Από αυτό το δεδομένο δεν εξαιρείται και η ΝΕ Ροδόπης που αποτελείται και από νέα πρόσωπα  με αυξημένη διάθεση προσφοράς και εργασίας, όπως εξήγησε ο ίδιος, ούτως ώστε «τιμώντας την παράδοση του ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ στην περιοχή να το ξαναφέρουμε σε ρόλο πρωταγωνιστή που είχε πάντα».

Ερωτηθείς σχετικά με τα επόμενα βήματα της Νομαρχιακής Επιτροπής ο κ.Χαραλαμπίδης εξήγησε πως αυτό που προέχει είναι να προχωρήσουν άμεσα όλες οι απαραίτητες οργανωτικές διαδικασίες, αρχής γενομένης από τις τοπικές συντονιστικές επιτροπές σε Κομοτηνή, Ίασμο, Σάπες και Αρριανά, που θα γίνει το αμέσως επόμενο διάστημα, ώστε από εκεί και πέρα «να βγούμε στον κόσμο μέσω των μελών μας».

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.