«Μονιμη και σταθερη δουλεια για ολους με πληρη μισθολογικα και ασφαλιστικα δικαιωματα»

Στο πλευρό των συμβασιούχων των ΟΤΑ της Ροδόπης η «Λαϊκή Συσπείρωση»

Τη συμπαράστασή της στους συμβασιούχους του Δήμου Κομοτηνής και όλων των ΟΤΑ της Ροδόπης γενικότερα εκφράζει με ανακοίνωσή της η Λαϊκή Συσπείρωση του Δήμου Κομοτηνής. Δύο ημέρες μετά την κινητοποίηση των συμβασιούχων στη Ροδόπη η δημοτική παράταξη σημειώνει πως θα συνεχίζει να συμπαραστέκεται στον αγώνα τους μέχρι τη δικαίωσή του» υπογραμμίζοντας παράλληλα με νόημα πως «το σύνθημα “μ’ αγώνες κατακτάμε τα δικαιώματά μας” εξακολουθεί και θα εξακολουθεί να είναι επίκαιρο». 

Αναλυτικά η ανακοίνωση της «Λαϊκής Συσπείρωσης» Δήμου Κομοτηνής: 

«Συμπαραστεκόμαστε στον αγώνα των συμβασιούχων του Δήμου Κομοτηνής και των ΟΤΑ γενικότερα, για μόνιμη και σταθερή δουλειά για όλους με πλήρη μισθολογικά και ασφαλιστικά δικαιώματα. Παράλληλα εκφράζουμε την αντίθεσή μας στην προοπτική κατάργησης των Βαρέων και Ανθυγιεινών Επαγγελμάτων.
 
Η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ για ακόμα μια φορά επιχειρεί να ξεγελάσει τους συμβασιούχους, καλλιεργώντας κλίμα αυταπάτης και αναμονής, ότι τάχα θα προχωρήσει το επόμενο διάστημα σε λύση.
 
Εκτιμούμε ότι η στάση αναμονής είναι ο χειρότερος σύμβουλος. Το σύνθημα «μ΄ αγώνες κατακτάμε τα δικαιώματά μας» εξακολουθεί και θα εξακολουθεί να είναι επίκαιρο. Εξακολουθεί να δείχνει το δρόμο και επιβεβαιώνεται. Η παράταξή μας θα συνεχίζει να συμπαραστέκεται στον αγώνα τους μέχρι τη δικαίωσή του».

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.