Μοναδα παραγωγης ηλιελαιου στην Αλεξανδρουπολη επισκεφθηκε ο επικεφαλης της Περιφερειακης Συνθεσης

Χρ. Τοψίδης: «Είμαστε παρόντες εκεί όπου η διοίκηση της Περιφέρειας και οι πολυάριθμοι “έμμισθοι” κύριοι που την απαρτίζουν απουσιάζουν»

«Δεν υπάρχει λόγος ανησυχίας αναφορικά με την επάρκεια του προϊόντος» τόνισε ο επιχειρηματίας Λ. Κίτσιος

Την πλέον σημαίνουσα μονάδα βιομηχανικής παραγωγής ηλιελαίου, το εργοστάσιο παραγωγής ηλιελαίου «Εγνατία» στην Αλεξανδρούπολη επισκέφθηκε ο επικεφαλής της παράταξης «Περιφερειακή Σύνθεση» και Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Έβρου, Χριστόδουλος Τοψίδης. Ο κ. Τοψίδης συναντήθηκε και συζήτησε με τον επιχειρηματία κ. Λεωνίδα Κίτσιο (Επίτιμος Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Έβρου), ο οποίος τον ενημέρωσε περιγράφοντας την κατάσταση που επικρατεί συνολικά στην αγορά του ηλιελαίου εντός και εκτός συνόρων καθώς και τις προοπτικές που διαφαίνονται.

Ο κ. Κίτσιος κατέληξε λέγοντας ότι δεν υπάρχει λόγος ανησυχίας αναφορικά με την επάρκεια του προϊόντος, παρά το γεγονός ότι καταγράφηκε μία αύξηση της ζήτησης, η οποία όμως κατά την εκτίμησή του θα εκτονωθεί.

Χρ. Τοψίδης: «Διοίκηση και Περιφερειάρχης εξακολουθούν να μην αντιλαμβάνονται τα προβλήματα»

Ο κ. Τοψίδης ευχαρίστησε τον κ. Λ. Κίτσιο για την ενημέρωση και τόνισε: «Νιώθουμε την αγωνία των συμπολιτών μας υπό τις πρωτόγνωρες οικονομικές συνθήκες που έχει διαμορφώσει ο πόλεμος στην Ουκρανία. Νιώθουμε την αγωνία ιδιαίτερα όσων εμπλέκονται στην παραγωγή και στην κατανάλωση τροφίμων αλλά και στα θέματα εστίασης. Όπως νιώθουμε και τους καταναλωτές, οι οποίοι πιέζονται υπό τις παρούσες συνθήκες. Για αυτό είμαστε εδώ προκειμένου να ενημερωθούμε. Είμαστε παρόντες εκεί όπου η διοίκηση της Περιφέρειας και οι πολυάριθμοι «έμμισθοι» κύριοι που την απαρτίζουν απουσιάζουν είτε γιατί δεν αντιλαμβάνονται τα θέματα, είτε γιατί δεν μπορούν να τα παρακολουθήσουν. Θέλω να ευχαριστήσω τον επίτιμο Πρόεδρο κ. Κίτσιο για την ενημέρωση. Ευελπιστώ οι επιχειρηματίες να ανταπεξέλθουν και σ’ αυτήν την κρίση. Ευελπιστώ οι προσπάθειες της κυβέρνησης να ευοδωθούν άμεσα και να αμβλύνουν τα προβλήματα. Δυστυχώς η διοίκηση της Περιφέρειας και ο Περιφερειάρχης εξακολουθούν να μην αντιλαμβάνονται τα προβλήματα που απασχολούν επιχειρήσεις και καταναλωτές αλλά και την περιφερειακή οικονομία».

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.