Μοιραστηκαν οι θεσεις για τα κομματα στις επικειμενες Ευρωεκλογες στην Κομοτηνη

Θα χωροθετηθούν για ακόμα μια φορά στην κεντρική πλατεία Κομοτηνής

Τους χώρους που θα κατανεμηθούν σε όποια κόμματα που συμμετέχουν στις επικείμενες ευρωεκλογές το επιθυμούν στην Κομοτηνή καθόρισαν εκπρόσωποι του Δήμου και κομμάτων την Παρασκευή 19 Απριλίου σε σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε το μεσημέρι στο Δημαρχείο.

Στην σύσκεψη παρευρέθηκαν εκπρόσωποι της ΝΔ, του ΠΑΣΟΚ ΚΙΝΑΛ, του ΚΚΕ και της Ελληνικής Λύσης, ενώ αναμένεται να υπάρχει ενδιαφέρον μεταξύ άλλων και για θέσεις για τη Νίκη, τον ΣΥΡΙΖΑ και την Νέα Αριστερά.

Η κατανομή των θέσεων είχε τις δικές της δυσκολίες, μιας και η προεκλογική περίοδος θα διεξαχθεί παραλλήλως  με τις εκδηλώσεις των Ελευθερίων στην πόλη, θεωρείται πάντως πως θα βρεθεί η χρυσή τομή ώστε να λειτουργήσουν χωρίς προβλήματα.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο εκπρόσωπος του ΚΚΕ κ. Βαγγέλης Ευαγγελάτος ζήτησε να μην δοθεί θέση στο κόμμα των Σπαρτιατών, που θεωρεί πως αποτελούν «βιτρίνα» για τον καταδικασμένο Κασιδιάρη, ενώ ο εκπρόσωπος της Ελληνικής Λύσης κ. Χριστόδουλος Χατζηαποστόλου τόνισε πως θα πρέπει να υπάρχει μέριμνα ώστε να μην επαναληφθούν τα φαινόμενα καταστροφής του εκλογικού κέντρου, που είχαν παρατηρηθεί στις προηγούμενες εκλογές.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.