Μητσοτακης για παραιτηση Τσιπρα: Αναμενομενη αποφαση μετα απο τρεις συντριπτικες ηττες

«Ο ΣΥΡΙΖΑ τα τελευταία χρόνια ταυτίστηκε με την τοξικότητα, με το διχαστικό λόγο αλλά και με την εκκωφαντική αναποτελεσματικότητα»

Για αναμενόμενη απόφαση του Αλέξη Τσίπρα περί παραίτησής του από την αρχηγία του ΣΥΡΙΖΑ έκανε λόγο ο Κυριάκος Μητσοτάκης προσερχόμενος στις εργασίες του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου στις Βρυξέλλες, στις πρώτες δηλώσεις του μετά την πολιτική αυτή εξέλιξη.

«Πρόκειται για μια αναμενόμενη απόφαση μετά από τρεις συντριπτικές ήττες που υπέστη ο ΣΥΡΙΖΑ και ο ίδιος προσωπικά», επισήμανε ο πρωθυπουργός.

«Θεωρώ ότι με την παραίτηση του Αλέξη Τσίπρα κλείνει ένας κύκλος. Ο ΣΥΡΙΖΑ ήταν ένα κόμμα που τα τελευταία χρόνια, και στην κυβέρνηση και στην αντιπολίτευση, ταυτίστηκε με την τοξικότητα, με το διχαστικό λόγο αλλά και με την εκκωφαντική αναποτελεσματικότητα όταν κλήθηκε να διαχειριστεί τις τύχες του τόπου. Τα κόμματα πρέπει να ενώνουν τους πολίτες και να προτείνουν ρεαλιστικές και εφαρμόσιμες λύσεις για τα προβλήματα των πολιτών και σε αυτό τον δρόμο ο ΣΥΡΙΖΑ δεν πορεύτηκε ποτέ. Ελπίζω να τον βρει και το εύχομαι ειλικρινά» πρόσθεσε ο ίδιος. 

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.