Μηνυμα του Τζανερ Ιμαμ για την εκλογη μεταβατικου δημαρχου

«Θα στηρίξουμε τις αποφάσεις επαναφοράς του Δήμου σε μια στοιχειώδη κανονικότητα»

Ως το πρώτο βήμα στην πορεία ανασύνταξης του Δήμου Ιάσμου χαρακτηρίζει ο κ. Τζανέρ Ιμάμ την εκλογή του κ. Μουμίν Μουμίν στη θέση του Δημάρχου Ιάσμου. Σε δήλωσή του ο υποψήφιος δήμαρχος στις αυτοδιοικητικές εκλογές του Οκτωβρίου διευκρινίζει ότι θα στηρίξει τις αποφάσεις εκείνες που θα επαναφέρουν το δήμου σε μια στοιχειώδη κανονικότητα, διευκρινίζοντας ωστόσο ότι την τελική λύση θα δώσει ο λαός στις εκλογές του Οκτωβρίου.

«Όπως είναι γνωστό, ο δήμαρχος παραιτήθηκε για λόγους υγείας. Καταρχήν του ευχόμαστε ταχεία ανάρρωση» σημειώνει αρχικά στη δήλωσή του ο κ. Τζανέρ Ιμάμ για να επισημάνει πως  «η εκλογή  του κ. Μουμίν  Μουμίν ως Δημάρχου Ιάσμου αποτελεί ένα πρώτο βήμα μιας μακράς και δύσκολης πορείας ανασύνταξης του Δήμου».

«Του εύχομαι καλή επιτυχία επαναλαμβάνοντας για μια ακόμη φορά ότι εφόσον μας ζητηθεί, θα στηρίξουμε εκείνες τις αποφάσεις που θα κινούνται στη σωστή κατεύθυνση επαναφοράς του Δήμου σε μια στοιχειώδη κανονικότητα» συμπλήρωσε ο ίδιος, υπογραμμίζοντας, τέλος, πως «την τελική λύση και την προοπτική στον τόπο σε αυτήν την εξαιρετικά κρίσιμη περίοδο θα την δώσει τον Οκτώβριο ο λαός του Δήμου Ιάσμου που αξίζει πραγματικά ένα καλύτερο αύριο».

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.