Μινι ανασχηματισμος στο Δημο Ιασμου

Χωρίς πολλές αλλαγές συνεχίζει η διοίκηση του Δήμου Ιάσμου

Ανασχηματισμό, χωρίς όμως μεγάλες αλλαγές σε πρόσωπα, έκανε ο Δήμαρχος Ιάσμου κ. Οντέρ Μουμίν την Τετάρτη 1 Σεπτεμβρίου, με αφορμή τη λήξη της θητείας των υφιστάμενων αντιδημάρχων.

Έτσι όρισε τον κ. Μουμίν Μουμίν ως Αναπληρωτή Δημάρχου, και Αντιδήμαρχο Ύδρευσης, Άρδευσης και Αποχέτευσης και του μεταβιβάζει τις αρμοδιότητες :

  • Άρδευσης
  • Αποχέτευσης
  • Ύδρευσης

Νέα Αντιδήμαρχος Δημόσιας Υγείας, Κοινωνικής Προστασίας & Αλληλεγγύης ορίστηκε η κ. Λεμονιά Μπάτζιου, στην οποία μεταβίβασε τις αρμοδιότητες Κοινωνικής Προστασίας και Αλληλεγγύης

Ο κ. Ερκάν Κιντς ορίζεται Αντιδήμαρχος Αθλητισμού, Παιδείας & Πολιτισμού με αρμοδιότητες Παιδείας, Πολιτισμού και Αθλητισμού

Ο κ. Γιουσούφ Γιουσούφ, θα είναι Αντιδήμαρχος Ανάπτυξης, Αγροτικής Ανάπτυξης και Αδέσποτων Ζώων με αρμοδιότητες:

  • Ανάπτυξης
  • Απασχόλησης
  • Αγροτικής Ανάπτυξης
  • Περισυλλογής Αδέσποτων Ζώων

Ο κ. Σαλήμ Χουσεΐν  ορίζεται Αντιδήμαρχος Διοικητικού – Οικονομικού με  αρμοδιότητες Διοικητικών – Οικονομικών Θεμάτων

Από τη μεταβίβαση αρμοδιοτήτων εξαιρούνται :

  • H εκ του νόμου αρμοδιότητα του Δημάρχου, ως πειθαρχικού προϊσταμένου
  • Η αρμοδιότητα εισαγωγής θεμάτων στο δημοτικό συμβούλιο
  • Η πάσα έγκριση δαπανών και διάθεση όλων των εγγεγραμμένων στον προϋπολογισμό πιστώσεων, συμπεριλαμβανομένων των πιστώσεων που εγγράφονται σε αυτόν με αναμόρφωση, με την έκδοση της σχετικής απόφασης ανάληψης υποχρέωσης.

Επίσης ο Δήμαρχος κρατά και ασκεί ο ίδιος τις αρμοδιότητες :

  1. Περιβάλλοντος ,
  2. Ποιότητας Ζωής και Εύρυθμης Λειτουργίας των Πόλεων και Οικισμών
  3. Πολιτικής Προστασίας

Τέλος ο κ. Οκτάϊ Γιαλουτς ορίζεται ως εντεταλμένος Σύμβουλος Περιβάλλοντος, Καθαριότητας, Τεχνικών Έργων και Πολιτικής Προστασίας και του αναθέτει χωρίς αμοιβή, την εποπτεία και το συντονισμό των δράσεων Περιβάλλοντος , Ποιότητας Ζωής και Εύρυθμης Λειτουργίας των Πόλεων και Οικισμών και Πολιτικής Προστασίας. Η θητεία του ως άνω εντεταλμένου συμβούλου ορίζεται σε 12 μήνες, ήτοι έως την 31/08/2022.

Η θητεία των αντιδημάρχων ορίζεται ένα έτος, έως την 31/08/2022.

Όσο για τις προεδρίες των επιχειρήσεων και των επιτροπών του Δήμου, Πρόεδρος στο Κέντρο Προσχολικής Αγωγής και Κοινωνικής Αλληλεγγύης Δήμου Ιάσμου (ΚΕΠΑΚΑΔΙ) ορίστηκε η κ. Λεμονιά Μπάτζιου, με αντιπρόεδρο τον κ. Μουσταφά Χασάν, πρόεδρος της Δημοτικής Κοινωφελούς επιχείρησης ο κ. Μουμίν Μουμίν, με Αντιπρόεδρο τον κ. Ερκάν Κιντς. Πρόεδρος της Σχολικής Επιτροπής Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης ορίζεται ο κ. Οκτάϊ Γιαλουτς, ενώ Πρόεδρος της Σχολικής Επιτροπής Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης ορίζεται ο κ. Σαλήμ Χουσεΐν.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.