Μια νεα αρχη στη Βασιλοπιτα της ΠΕ Ροδοπης

Σηματοδοτώντας την ανάληψη των καθηκόντων της νέας Περιφερειακής Αρχής

Την βασιλόπιτά της έκοψε, όπως είθισται, την πρώτη μέρα του χρόνου, η ΠΕ Ροδόπης, μετά το πέρας της επίσημης Δοξολογίας, παρουσία του νέου Περιφερειάρχη, Χριστόδουλου Τοψίδη, και του νέου Αντιπεριφερειάρχη Ροδόπης κ. Μανώλη Ταπατζά.

Έτσι το πρωί της Δευτέρας 1 Ιανουαρίου οι αρχές της Ροδόπης, από βουλευτές και Δημάρχους και εκπροσώπους των σωμάτων ασφαλείας, του στρατού και του επαγγελματικού κόσμου της πόλης, έδωσαν το παρών στην εκδήλωση, με τον Μητροπολίτη Μαρωνείας και Κομοτηνής κ. Παντελεήμονα να ευλογεί τη βασιλόπιτα.

Μεταξύ άλλων έδωσαν το παρών οι Βουλευτές Ροδόπης κ. Ιλχάν Αχμέτ και Οζγκιούρ Φερχάτ, οι Δήμαρχοι Κομοτηνής κ. Γιάννης Γκαράνης και Ιάσμου κ. Τζανέρ Ιμάμ, ο τοποτηρητής Μουφτής Κομοτηνής κ. Τζιχατ Χαλήλ, ο πρόεδρος του ΤΕΕ Θράκης κ. Δημήτρης Λουρίκας, ο Πρόεδρος του Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Ροδόπης κ. Νίκος Αγγελίδης, ο Πρόεδρος του Επαγγελματικού και Βιοτεχνικού Επιμελητηρίου κ. Αντώνης Γραβάνης, ο εκτελεστικός γραμματέας της Περιφέρειας κ. Παναγιώτης Χαλβατζής, στελέχη των διευθύνσεων της Περιφέρειας, ο αναπληρωτής Περιφερειάρχη και Περιφερειακός Σύμβουλος κ. Νίκος Ευκαρπίδης, ο θεματικός αντιπεριφερειάρχης κ. Ριτβάν Χατζή Μεμέτ, ο εντεταλμένος Σύμβουλος κ. Ριτβάν Αχμέτ, και οι Περιφερειακοί σύμβουλοι της συμπολίτευσης.

Το φλουρί έτυχε ο εκπρόσωπος της πυροσβεστικής, υποδιοικητής της Πυροσβεστικής ΒΙΠΕ Κομοτηνής κ. Νίκος Κατσιγιαννάκης, με τον κ. Ταπατζά να επισημαίνει τον ιδιαίτερο συμβολισμό, μετά τις καταστροφικές πυρκαγιές και την μεγάλη προσπάθεια που κατέβαλλε η υπηρεσία την προηγούμενη χρονιά, να τυχαίνει το φλουρί σε αυτούς.

Δηλώσεις για την νέα Χρονιά

Σε δηλώσεις τους ο Περιφερειάρχης, ο Αντιπεριφερειάρχης, οι βουλευτές και οι Δήμαρχο που παρέστησαν στην κοπή της βασιλόπιτας μίλησαν για την νέα χρονιά και τις ελπίδες τους για αυτή.

Σε χρονιά με πρόοδο και ανάπτυξη ελπίζει ο Περιφερειάρχης ΑΜΘ κ. Χριστόδουλος Τοψίδης για την νέα Χρονιά:

Κλίμα αισιοδοξίας για τον τόπο μας, που έχει ανάγκη την ευημερία και την ανάπτυξη βλέπει ο Αντιπεριφερειάρχης Ροδόπης Μανώλης Ταπατζάς:

Το 2024 να φέρει ηρεμία, ευτυχία και κυρίως ειρήνη ευχήθηκε ο Βουλευτής Ροδόπης ΠΑΣΟΚ ΚΙΝΑΛ κ. Ιλχάν Αχμέτ

Αισιοδοξία για το νέο έτος μετά από ένα δύσκολο 2023 εξέφρασε ο βουλευτής Ροδόπης της Νέας Αριστεράς κ. Οζγκιούρ Φερχάτ:

Να αφήσουν πίσω τα προβλήματα των προηγούμενων ετών ευχήθηκε ο Δήμαρχος Κομοτηνής κ. Γιάννης Γκαράνης:

Το 2024 να είναι δημιουργικό για όλους, με υγεία αγάπη και ειρήνη στην περιοχή ευχήθηκε ο νέος Δήμαρχος Ιάσμου κ. Τζανέρ Ιμάμ:

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.