Μια ματια στους μητροπολιτικους δημους της ΠΑΜΘ

Αλλαγές στη Διοίκηση σε Ξάνθη και Ορεστιάδα, συνεχίζουν Μουριάδης και Ζαμπούκης σε Καβάλα και Αλεξανδρούπολη

Αλλαγές στις ηγεσίες μητροπολιτικών δήμων της περιφέρειας μας, δείχνουν μέχρι στιγμής τα εκλογικά αποτελέσματα, με την ενσωμάτωση να έχει ξεπεράσει το 70% σε μια βραδιά «αστραπή» λόγω της μικρής συμμετοχής και της απλούστερης διαδικασίας.

Στον Δήμο Δράμας ο κ. Γεώργιος Παπαδόπουλος προηγείται του κ. Κυριάκου Χαρακίδη με την ενσωμάτωση στο 70%. Όπως και να ‘χει η αλλαγή στη διοίκηση του Δήμου, είναι δεδομένη αφού ο νυν Δήμαρχος κ. Χριστόδουλος Μαμσάκος, έμεινε εκτός διεκδίκησης από τον πρώτο γύρο.

Στον Δήμο Καβάλας, ο νυν δήμαρχος κ. Θεόδωρος Μουριάδης διατηρεί το προβάδισμα έναντι του ανθυποψηφίου του κ. Χρυσόστομου (Μάκη) Παπαδόπουλου, με την ενσωμάτωση στο 76%.

Στον Δήμο Ξάνθη, με την ενσωμάτωση να φτάνει το 80%, όλα δείχνουν πως θα υπάρχει αλλαγή στη διοίκηση, αφού ο κ. Ευστράτιος Κοντός προηγείται του νυν δημάρχου κ. Εμμανουήλ Τσέπελη.

Στον Δήμο Αλεξανδρούπολης ο κ. Ιωάννης Ζαμπούκης έχει εξασφαλίσει διαφορά ασφαλείας από τον ανθυποψήφιό του κ. Σταύρου Σταυράκογλου και όλα δείχνουν πως θα συνεχίσει στη διοίκηση του δήμου.

Τέλος στον Δήμο Ορεστιάδας, ο νυν δήμαρχος κ. Βασίλης Μαυρίδης με την ενσωμάτωση άνω του 70% φαίνεται να χάνει τη διοίκηση από τον κ. Αδαμάντιο Παπαδόπουλο.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.