Μια διαφορετικη προταση θελει να δωσει το ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ

Μιχάλης Κατρίνης, πρόεδρος Κ.Ο.: «Η Ισονομία και ισοπολιτεία στη Θράκη έχουν την σφραγίδα του ΠΑΣΟΚ»

Ένα ισχυρό μήνυμα αυτοδύναμης στρατηγικής θέλησε να δώσει από την Κομοτηνή ο επικεφαλής της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ κ. Μιχάλης Κατρίνης, αλλά και να αναλύσει την πολιτική πρόταση του κόμματος ενόψει των επικείμενων εκλογών, το απόγεμα της Πέμπτης 19 Ιανουαρίου.

Ο κ. Κατρίνης βρέθηκε στην Κομοτηνή μετά από πρόσκληση της Νομαρχιακής Επιτροπής Ροδόπης του ΠΑ.ΣΟ.Κ.-Κινήματος Αλλαγής, και επισκέφτηκε το Μητροπολίτη Μαρωνείας και Κομοτηνής κ. Παντελεήμονα και τον Τοποτηρητή Μουφτή Κομοτηνής κ. Τζιχάτ Χαλήλ, πριν μιλήσει στην πολιτική εκδήλωση με θέμα τις τρέχουσες πολιτικές εξελίξεις στο Επαγγελματικό και Βιοτεχνικό Επιμελητήριο.

Την εκδήλωση άνοιξε ο Πρόεδρος της Νομαρχιακής κ. Νότης Χαραλαμπίδης, που τόνισε πως η παρουσία του κ. Κατρίνη στην Κομοτηνή έρχεται σε μια κρίσιμη συγκυρία για το κόμμα και την κοινωνία, λόγω της επιδεινούμενης οικονομικής επισφάλειας.

Εξέφρασε δε τη βεβαιότητα ότι με την παρουσία του θα τονώσει την αγωνιστική διάθεση των μελών τους, κατά τις επερχόμενες προεκλογικές ημέρες.

Δύναμη ευθύνης το ΠΑΣΟΚ

«Η Ισονομία και ισοπολιτεία στη Θράκη έχουν την σφραγίδα του ΠΑΣΟΚ» σημείωσε ο κ. Κατρίνης, μια περιοχή που αποτελεί ένα πρότυπο συνύπαρξης σε πανευρωπαϊκό επίπεδο.

Πρέπει όμως να γίνει και πρότυπο οικονομικής ανάπτυξης, τόνισε, σχολιάζοντας τα όσα ακούστηκαν πριν από μια εβδομάδα κατά την επίσκεψη του Πρωθυπουργού, για έργα και υποσχέσεις, τα οποία ακούν για πάρα πολλά χρόνια ο λαός της Θράκης αλλά δυστυχώς δεν βλέπει.

«Το ΠΑΣΟΚ, η δύναμη ευθύνης, η δύναμη ρεαλισμού, αξιοπιστίας και εγγύησης για τη χώρα, συνεχίζει το διάλογο με την κοινωνία» σημείωσε αναφέροντας τους παραγωγικούς φορείς, τους πολίτες, τη μεσαία τάξη, κοινωνικά στρώματα που παραδοσιακά στήριξαν το ΠΑΣΟΚ και είδαν την ζωή τους να αλλάζει από αυτό.

Ενόψει των επερχόμενων εκλογών, θέλουν να επιβεβαιώσουν την σχέση αυτή, και από τη Ροδόπη να δώσουν ένα ισχυρό μήνυμα αυτοδύναμης στρατηγικής, σταθερότητας, εγγύησης για τη χώρα αλλά πάνω από όλα μιας διαφορετικής πρότασης που αφορά τους πολλούς που δοκιμάζονται και όχι τους λίγους και ισχυρούς που δυστυχώς γίνονται ολοένα και ισχυρότεροι.

«Είμαστε αισιόδοξοι για αυτή την αναμέτρηση, ερχόμαστε καθημερινά σε επικοινωνία με τους πολίτες, και αυτή η επαφή, στήριξη και ανανέωση της εμπιστοσύνης μάς δίνει και μεγαλύτερη δύναμη και κουράγιο να συνεχίσουμε την προσπάθεια» ανέφερε.

Όσο για τα ψηφοδέλτια των αυτοδιοικητικών εκλογών, σημείωσε πως αυτές έπονται των εθνικών, και όλα θα κριθούν στην ώρα τους, και με βάση τα πολιτικά χαρακτηριστικά.

«Νομίζω ότι αυτή τη στιγμή προέχει όλοι όσοι πολιτεύονται στην ελληνική επικράτεια να σέβονται τους θεσμούς και τους νόμους που θεσπίζει το κράτος, και οι φωνές των άκρων να αποδοκιμάζονται συνολικά» ανέφερε.

Παράγοντας των πολιτικών εξελίξεων το ΠΑΣΟΚ

Καλωσορίζοντας τον κ. Κατρίνη  ο Βουλευτής Ροδόπης κ. Ιλχάν Αχμέτ, με τον οποίο δίνουν καθημερινά αγώνα μέσα στη Βουλή ώστε η Θράκη να έχει την αξία και την ανάπτυξη που πρέπει να έχει, συμφώνησε με αυτόν ότι το ΠΑΣΟΚ ήταν πρωταγωνιστής για τα μειονοτικά και ανθρώπινα δικαιώματα στη Θράκη.

Το ΠΑΣΟΚ όμως ήταν και το κόμμα που έδωσε τη δέουσα ανάπτυξη στην περιοχή, με τον κ. Αχμέτ να εκφράζει την πεποίθηση πως με τις προτάσεις που έχουν καταθέσει, και το ρόλο που θα τους δώσει ο Ελληνικός λαός το βράδυ των εκλογών, δηλαδή το αυξημένο ποσοστό τους, θα αποτελέσουν παράγοντες και μεταρρυθμιστές των πολιτικών εξελίξεων, με πρώτη μέριμνα την πραγματική ανάπτυξη της Θράκης.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.