Μεμετ Εμινογλου, τ. διευθυντης ΩΡΛ, στελεχος της Νεας Δημοκρατιας Ροδοπης «Αν ο Προεδρος μας Κυριακος Μητσοτακης με επιλεξει ως υποψηφιο βουλευτη στις Εθνικες Εκλογες, θα δωσω ολες μου τις δυναμεις για την Ελλαδα και τον τοπο μας»

Απαρατήρητα

Μετά τις ποικίλες συζητήσεις που γίνονται στον τόπο μας, με αφορμή τις Εθνικές Εκλογές στις 7 Ιουλίου, που όσο πάνε και πυκνώνουν, σε συνάντησή μας σήμερα με τον κ. Μεμέτ Εμίνογλου, εξέχων στέλεχος του Γενικού Σισμανόγλειου Νοσοκομείου Κομοτηνής ως ιατρός ωτορινολαρυγγολόγος, και αφοσιωμένο στέλεχος της Νέας Δημοκρατίας, και προσωπικά του προέδρου της Κυριάκου Μητσοτάκη, σε δύσκολες μάλιστα εποχές, όταν αναζητούσε στήριξη προς το πρόσωπό του για την ανάδειξή του στη θέση του Προέδρου του Κόμματος, δεν αποφύγαμε τον πειρασμό, παρά το εορταστικόν του τριημέρου για τους μουσουλμάνους συμπολίτες,  για μια σύντομη μαζί του συζήτηση σε σχέση με τις επικείμενες Εθνικές Εκλογές.
 
Κι αυτό, γιατί το όνομά του και η παρουσία του, το δεδηλωμένο ενδιαφέρον του, τελευταία στα ονόματα που διοχετεύονται από την παράταξη —όχι και πολύ αγαπημένη  είναι αλήθεια στη Ροδόπη— δεν είναι ανάμεσά τους.
 
Εντούτοις θυμίζουμε ότι ο κ. Εμίνογλου είναι διακεκριμένο στέλεχος της Νεοδημοκρατικής παράταξης και, ανάμεσα στα πολλά εύσημά του, είναι η επί δύο τετραετίες θητεία του ως κοινοτάρχης Οργάνης, όπου και επιτέλεσε σημαντικότατο έργο, εξακολουθεί να είναι αντιπρόεδρος του Κοινοτικού Συμβουλίου του Δήμου Αρριανών, ενώ υπήρξε υποψήφιος βουλευτής της Ν.Δ. το 2012.
 
Στην ερώτησή μας τώρα αν διατηρεί το ενδιαφέρον του για ενεργή συμμετοχή στα πολιτικά δρώμενα, και δη στις επικείμενες Εθνικές Εκλογές στο πλευρό του Κυριάκου Μητσοτάκη, τον οποίο  στήριξε με όλες του τις δυνάμεις όταν μάλιστα λίγοι το τολμούσαν,  ο κ. Εμίνογλου επί λέξει μας ανέφερε:
 
«Δηλώνω ότι παραμένω στη διάθεση του προέδρου της Ν.Δ. Κυριάκου Μητσοτάκη και ότι με ενδιαφέρει η συμμετοχή μου στις Εθνικές Εκλογές του Ιουλίου 2019. Βλέποντας την απραξία των νυν βουλευτών, θα ήθελα να κάνω γνωστό ότι σε περίπτωση που ο Πρόεδρός μας με επιλέξει  ως υποψήφιο θα δώσω όλες τις δυνάμεις μου, και τις ιδέες μου, για να πάμε την Ελλάδα και τον τόπο μας μπροστά».

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.