Με τον Στελιο Πετσα συναντηθηκε ο Αποστολος Ιωαννου

«Είμαι πεπεισμένος ότι ο Δήμος μας απέκτησε έναν σημαντικό φίλο στο Κέντρο»

Ο νέος Δήμαρχος Μαρωνείας – Σαπών Απόστολος Ιωάννου συναντήθηκε την Παρασκευή 13 Οκτωβρίου 2023 με τον τ. αναπληρωτή υπουργό εσωτερικών με αρμοδιότητα την Τοπική Αυτοδιοίκηση κ. Στέλιο Πέτσα, στα γραφεία της περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης.

«Μετά από πρόσκληση της Περιφέρειας Αν. Μακεδονίας και Θράκης, καλωσόρισα στον τόπο μας ένα σημαντικό πολιτικό στέλεχος με εξαιρετική γνώση της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, τον κ. Στέλιο Πέτσα» ανέφερε σε δήλωσή του ο κ. Ιωάννου και συνέχισε: «Με μεγάλη χαρά είχα την ευκαιρία να γνωριστώ μαζί του καλλιεργώντας μια ειλικρινή σχέση, προσανατολισμένη στην ανάπτυξη ωφέλιμης δικτύωσης, με σκοπό την προώθηση τόσο γενικότερων ζητημάτων αυτοδιοίκησης, όσο και ειδικότερων για τον Δήμο Μαρωνείας – Σαπών».

Όπως επεσήμανε ο κ. Ιωάννου «γνωρίζουμε ως νέα Δημοτική Αρχή ότι η επόμενη πενταετία θα είναι καθοριστική για την περιοχή μας, στο βαθμό που θα επιτύχουμε να αξιοποιήσουμε με τον καλύτερο τρόπο τις δυνατότητές της. Για να ικανοποιήσουμε τις αυξημένες προσδοκίες των πολιτών και τις ανάγκες τους. Η αποτελεσματική συνεργασία με την Πολιτεία σε κάθε ζήτημα είναι κρίσιμος παράγοντας».

Παράλληλα ανάφερε πως «ο κ. υπουργός άκουσε με προσοχή και μεγάλο ενδιαφέρον τις απόψεις μας» και κατέθεσε τη βεβαιότητά του ότι «ο Δήμος μας απέκτησε έναν σημαντικό φίλο στο Κέντρο».

«Θα συνεχίσω την προσπάθεια εξωστρέφειας και ανάπτυξης ωφέλιμων συνεργασιών για τον Δήμο Μαρωνείας – Σαπών, όποτε μου δίνεται η ευκαιρία. Ο Δήμος μας πρέπει να βγει από την αφάνεια. Με ουσιαστικό τρόπο. Και θα βγει» δεσμεύτηκε κλείνοντας ο κ. Ιωάννου.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.