Με τον Πολιτιστικο Συλλογο Ιασμου συναντηθηκε ο Ε. Στυλιανιδης

Σχεδίασαν από κοινού μεθόδους υποστήριξης των πολιτιστικών και εκπαιδευτικών δραστηριοτήτων του συλλόγου

Συνάντηση εργασίας με τον Πρόεδρο Ηλία Μπούκα και τα μέλη του Διοικητικού του Πολιτιστικού Συλλόγου Ιάσμου είχε ο Βουλευτής Ροδόπης της Νέας Δημοκρατίας Ευριπίδης Στ. Στυλιανίδης. 

Τους ενημέρωσε για το νέο πρόγραμμα ηλεκτρικών αυτοκινήτων του «Αντώνης Τρίτσης» συνολικής αξίας 809.000 ευρώ που ενέκρινε η Κυβέρνηση και συγκεκριμένα ο Αν. Υπουργός Στέλιος Πέτσας. 

Επίσης ο Βουλευτής ενημερώθηκε εκτενώς για τα ζητήματα της περιοχής και του συλλόγου. Συγκεκριμένα συζήτησε τρόπους αξιοποίησης του Λαογραφικού Μουσείου Ιάσμου και του ορεινού καταφυγίου, την στήριξη και ανάδειξη της Γιορτής Τσίπουρου που οργανώνεται κάθε χρόνο στον Ίασμο. Τέλος σχεδίασαν από κοινού μεθόδους υποστήριξης των πολιτιστικών και εκπαιδευτικών δραστηριοτήτων του συλλόγου καθώς και πανελλήνιας προβολής τους, ώστε να αποτελέσουν αφορμή προσέλκυσης εναλλακτικού τουρισμού στην περιοχή. 

Ο κ. Στυλιανίδης εξέφρασε την εκτίμηση και τη στήριξη του στο πολυσχιδές έργο του Συλλόγου και ενθάρρυνε τα μέλη του να συνεχίσουν την προσφορά τους προς τον τόπο. «Θα παλέψουμε όλοι μαζί και θα αναδείξουμε ξανά και πανελληνίως τις ομορφιές και τις δυνατότητες του τόπου μας» τόνισε ο βουλευτής ξεκαθαρίζοντας, ότι θα διεκδικήσει για τον Ίασμο ό,τι δικαιούται και στερήθηκε τα προηγούμενα χρόνια. 

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.