Με τον επικεφαλης και μελη της μειζονος αντιπολιτευσης του Δ. Αρριανων συναντηθηκε ο Δ. Χαριτου

Η αναβάθμιση των δομών υγείας, τα προβλήματα των παραγωγών και οι ανεμογεννήτριες στην ατζέντα της συζήτησης

Τον βουλευτή Ροδόπης ΣΥΡΙΖΑ Δημήτρη Χαρίτου επισκέφθηκαν στο γραφείο του ο επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης στον Δήμο Αρριανών κ. Ερδέμ Χουσείν και μέλη της δημοτικής του παράταξης, όπου έγινε μία πολύ ουσιαστική συζήτηση για τα προβλήματα του Δήμου Αρριανών.

Ο βουλευτής συνεχάρη τον επικεφαλής και τα μέλη της δημοτικής παράταξης για τις πρωτοβουλίες που αναλαμβάνουν να αναδείξουν τα ζητήματα που απασχολούν τους δημότες του Δήμου Αρριανών και να αναζητήσουν λύσεις σε όφελος των δημοτών.

Ο κ. Χαρίτου άκουσε με μεγάλη προσοχή όλα τα ζητήματα που του έθεσαν ο επικεφαλής και τα μέλη της δημοτικής παράταξης, όπως η αναβάθμιση και στελέχωση των πρωτοβάθμιων δομών υγείας, η άναρχη εγκατάσταση ανεμογεννητριών, οι καταστροφές σε υποδομές, τα προβλήματα των καπνοπαραγωγών και των δενδροκαλλιεργητών και η οικονομική ενίσχυση και στελέχωση με προσωπικό του Δήμου Αρριανών.

Ο βουλευτής ενημέρωσε τον επικεφαλής και τα μέλη της δημοτικής παράταξης για τις ενέργειες και τις παρεμβάσεις του στη Βουλή το προηγούμενο διάστημα για θέματα του Δήμου Αρριανών, όπως την στελέχωση με προσωπικό του Περιφερειακού Ιατρείου Φιλύρας, ώστε να μπορεί να λειτουργεί ταυτόχρονα και ως Εμβολιαστικό Κέντρο αλλά να παρέχει και άλλες αναγκαίες ιατρικές υπηρεσίες πρωτοβάθμιας υγείας. Ο βουλευτής ζήτησε στο υπουργείο Υποδομών να αποκατασταθούν οι ζημιές που προκλήθηκαν σε υποδομές, όπως το οδικό δίκτυο, από τα έντονα πλημμυρικά φαινόμενα στις αρχές του έτους.

Ο ίδιος γνωστοποίησε ότι με πρωτοβουλία του η άναρχη εγκατάσταση ανεμογεννητριών που συζητείτε σήμερα, στη Βουλή, ενώ υπενθύμισε και τις πρωτοβουλίες που είχε αναλάβει για την οικονομική στήριξη των καπνοκαλλιεργητών καθώς και την ενίσχυση των δενδροκαλλιεργητών, μετά τις ζημιές στις αρχές της άνοιξης. Με παρέμβασή του στη Βουλή ο κ. Χαρίτου ζήτησε την οικονομική στήριξη των τεσσάρων οικισμών του Δήμου Αρριανών εξαιτίας του τοπικού lockdown που είχε επιβληθεί. 

Ο βουλευτής ευχαρίστησε τον επικεφαλής Ερδέμ Χουσείν και τα μέλη της δημοτικής παράταξης για την διεξοδική ενημέρωση και εξέφρασε την ετοιμότητα του για να αναδειχθούν και να διεκδικηθούν λύσεις για τα προβλήματα των κατοίκων του Δήμου Αρριανών.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.