Με τον Δημαρχο Μαρωνειας – Σαπων συναντηθηκε ο Ιλχαν Αχμετ

Ενημερώθηκε για την πορεία έργων και δράσεων του Δήμου και δεσμεύτηκε για νέα κοινοβουλευτική πρωτοβουλία για τις αποζημιώσεις των πληγέντων του Ιουλίου του 2019

Με τον δήμαρχο Μαρωνείας – Σαπών, Ντίνο Χαριτόπουλο συναντήθηκε την Πέμπτη, 3 Ιουνίου στην έδρα του Δήμου στις Σάπες ο βουλευτής Ροδόπης του ΚΙΝΑΛ κ. Ιλχάν Αχμέτ.

Ο βουλευτής Ροδόπης έγινε κοινωνός της προοπτικής αξιοποίησης του φράγματος Ιασίου ενόψει της ολοκλήρωσης του έργου για την ύδρευση και την άρδευση της ευρύτερης περιοχής, ενώ ενημερώθηκε και για την πορεία των αποζημιώσεων των πλημμυροπαθών του περασμένου Ιανουαρίου.

Ο κ. Αχμέτ δεσμεύτηκε να αναλάβει νέα κοινοβουλευτική πρωτοβουλία σε ό,τι αφορά τις αποζημιώσεις πληγέντων από την θεομηνία στις 10 Ιουλίου 2019, ώστε να αποδοθούν από το υπουργείο Εσωτερικών οι δίκαιες αποζημιώσεις προς όλους τους πληγέντες. «Είμαστε σε αγαστή συνεργασία με τον δήμαρχο και για το θέμα της δημιουργίας αναμονής στην διανομή του φυσικού αερίου στο ύψος των Σαπών προκειμένου να συνδεθεί το ΒΙΟΠΑ Σαπών με την παροχή φυσικού αερίου» ανέφερε χαρακτηριστικά ο ίδιος.

Ιδιαίτερη συζήτηση έγινε, τέλος, για την ανάπτυξη της παραλιακής ζώνης της Μαρώνειας και των δυνατοτήτων που υπάρχουν για να προσελκύσει τουριστική κίνηση, μετά την δύσκολη περίοδο της πανδημίας, με τον κ. Αχμέτ να δηλώνει την ικανοποίησή του για την εξέλιξη των έργων στο δημοτικό κατάστημα Σαπών που όπως τόνισε «θα προσδώσουν μια μεγαλύτερη λειτουργικότητα στον συγκεκριμένο χώρο και θα συμβάλουν στην καλύτερη εξυπηρέτηση των δημοτών, ένα έργο που συμβαδίζει με τις ανάγκες της εποχής».

«Σε κάθε περίπτωση προχωράμε μαζί με τις τοπικές κοινωνίες για να προσδώσουμε προστιθέμενη αξία και αίγλη, ακόμα και σε περιοχές που έχουν δεχθεί πολλαπλά αναπτυξια κά  ρήγματα στα χρόνια της κρίσης,  όπως είναι η περίπτωση του δήμου Μαρωνείας-Σαπών» κατέληξε ο ίδιος.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.