Με τον Χρηστο Μετιο συναντηθηκε ο Ιλχαν Αχμετ

Ενημερώθηκε για όλες τις παρεμβάσεις που «τρέχει» η Περιφέρεια

Το γραφείο του Περιφερειάρχη ΑΜ-Θ, κ. Χρήστου Μέτιου, επισκέφθηκε το πρωί της Τετάρτης 24 Αυγούστου ο βουλευτής Ροδόπης του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ κ. Ιλχάν Αχμέτ προκειμένου να ενημερωθεί για τα έργα που «τρέχουν» στην Περιφέρεια μας και τις παρεμβάσεις που αφορούν όλους τους τομείς των προγραμμάτων στους οποίους δραστηριοποιείται ο δεύτερος βαθμός αυτοδιοίκησης.

Με το πέρας της συνάντησης σε δήλωσή του ο βουλευτής μετέφερε πως «επιβεβαιώσαμε μια μια ακόμη φορά την άψογη θεσμική μας συνεργασία, που αφορά αποκλειστικά την πρόοδο του τόπου και την αναπτυξιακή του εγρήγορση. Τόνισα από την πλευρά μου, ότι είμαι έτοιμος και κατά τη νέα κοινοβουλευτική σύνοδο που ξεκινά, να συνδράμω με όλες μου τις δυνάμεις ώστε να έρθουν στην Βουλή σε πρώτο πλάνο οι κρίσιμες προτεραιότητες της Ροδόπης για να κερδίσουμε όλα εκείνα που είναι απολύτως αναγκαία για να προχωρήσουμε μπροστά».

Παρών στη συνάντηση ήταν και ο εκτελεστικός γραμματέας της Περιφέρειας κ. Παύλος Δαμιανίδης, τον οποίο ο κ. Ιλχάν Αχμέτ ευχαρίστησε επισημαίνοντας πως «η παρουσία του μέσα στον μηχανισμό της δευτεροβάθμιας αυτοδιοίκησης, αποτελεί εχέγγυο ορθής και παραγωγικής λειτουργίας».

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.