Με την επιτυχια της Ροδοπης ξεκινησε η προεκλογικη Εκτελεστικη Γραμματεια της Νεας Δημοκρατιας

Τέθηκαν οι βασικοί εκλογικοί στόχοι για το επόμενο διάστημα

Με ειδική αναφορά στην εντυπωσιακή επιτυχία της επίσκεψης στη Ροδόπη και τη Θράκη ξεκίνησε ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, απευθυνόμενος κατ’ επανάληψη στον Βουλευτή Ευριπίδη Στυλιανίδη στην πρώτη προεκλογική κοινή συνεδρίαση της Εκτελεστικής Γραμματείας της Νέας Δημοκρατίας και όλων των θεματικών Γραμματειών.

Άκουσε τον απολογισμό έργου από τον Γραμματέα της Πολιτικής Επιτροπής Παύλο Μαρινάκη και άλλους Θεματικούς Γραμματείς και έθεσε τους βασικούς εκλογικούς στόχους για το επόμενο διάστημα.

Εξέφρασε την αυτοπεποίθηση του και την αισιοδοξία του για μια νέα νίκη, ευχαριστώντας τον Ευριπίδη Στυλιανίδη για τη συμβολή του και τονίζοντας πόσο σημαντική ήταν η εικόνα που αναδείχθηκε πανελλαδικά από τη μεγάλη συγκέντρωση της Κομοτηνής.

Ο Πρωθυπουργός χώρισε τις επικείμενες εξελίξεις σε τρεις περιόδους, ονοματίζοντας την πρώτη ως περίοδο ολοκλήρωσης του κυβερνητικού έργου και προετοιμασίας των κρίσιμων εκλογών, τη δεύτερη ως μια δυναμική προεκλογική περίοδο θετικής ανάδειξης του έργου και καθορισμού των νέων προγραμματικών στόχων μετά την τελική νίκη και την τρίτη ως την μαχητική περίοδο μέχρι τη τελική νίκη και το σχηματισμό Κυβέρνησης.

Υπογράμμισε ότι είναι σημαντικό ότι ξεκινούμε τη μάχη για μια νέα τετραετία από θέση ισχύος, κάτι που σπάνια έχει διασφαλιστεί από ένα κυβερνητικό κόμμα, αλλά αυτό είναι αποτέλεσμα της δουλειάς και του έργου μας.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.