Με τη διοικηση του Εργατικου Κεντρου Κομοτηνης συναντηθηκε ο Ιλχαν Αχμετ

«Η Θράκη δεν έχει την πολυτέλεια για άλλες χαμένες ευκαιρίες» τόνισε ο υποψήφιος βουλευτής

Με τη διοίκηση του Εργατικού Κέντρου Κομοτηνής συναντήθηκε την Πέμπτη ο υποψήφιος βουλευτής Ροδόπης του ΠΑ.ΣΟ.Κ.-Κινήματος Αλλαγής, Ιλχάν Αχμέτ.

Η συνάντηση αποτέλεσε το επιστέγασμα μιας πολύ στενής συνεργασίας σε όλη την διάρκεια της τετραετίας 2019-2023 με τον κόσμο της εργασίας στη Ροδόπη, σε μια περιοχή που χάνει συνεχώς εργατικό δυναμικό στην εξωτερική και εσωτερική μετανάστευση, ενώ και οι δείκτες ανεργίας είναι από τους υψηλότερους σε ολόκληρη την ελληνική επικράτεια.

Από την πλευρά τους τόσο ο πρόεδρος, Γιώργος Χατζηαθανασίου όσο και τα παριστάμενα μέλη του Δ.Σ. του Εργατικού Κέντρου Κομοτηνής επεσήμαναν την ανάγκη να στηριχθεί η ΒΙ.ΠΕ. Κομοτηνής από την κυβέρνηση που θα προκύψει την επομένη των εκλογών της 21ης Μαΐου, με την εξίσωση των κινήτρων με την γειτονική Αλεξανδρούπολη να αποτελεί πρώτιστη προτεραιότητα,  τα οποία για πρώτη φορά τεμαχίστηκαν από την κυβέρνηση της Ν.Δ..   

Ο κ. Ιλχάν Αχμέτ από την πλευρά του, ξεκαθάρισε ότι η διεκδίκηση για την Θράκη και τη Ροδόπη, ιδιαίτερα, αποτελεί διαχρονική επιδίωξη του στην Βουλή και την εκτελεστική εξουσία. Παράλληλα, τους γνωστοποίησε ότι πρότεινε- και έγινε δεκτό-  να συσταθεί ένα όργανο παρακολούθησης των αποφάσεων της διακομματικής επιτροπής για την Θράκη και της πορείας υλοποίησής τους ανά υπουργείο.

Όπως τόνισε χαρακτηριστικά, «η Θράκη δεν έχει την πολυτέλεια για άλλες χαμένες ευκαιρίες από οποιαδήποτε κυβέρνηση προκύψει μετά τις εκλογές».

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.