Με πολιτες των Σαπων συνομιλησε ο Δ. Χαριτου ενοψει των εκλογων της 15ης Μαιου

«Ο δημοκρατικός προοδευτικός κόσμος της Ροδόπης έχει τη δυνατότητα να στείλει ισχυρό μήνυμα πολιτικής αλλαγής»

Ο βουλευτής Ροδόπης ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Δημήτρης Χαρίτου επισκέφτηκε το πρωί της Παρασκευής τις Σάπες, όπου την Κυριακή 15 Μαΐου το Συνεδριακό Κέντρο του Δήμου θα λειτουργήσει ως εκλογικό κέντρο για τη διεξαγωγή των εκλογών για την ανάδειξη του Προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ και των μελών της Κεντρικής Επιτροπής.

Ο βουλευτής στη διάρκεια της επίσκεψής του στις Σάπες, μαζί με τον συντονιστή ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Μαρωνείας – Σαπών κ. Χρήστο Αυγερίδη, συνομίλησε με τους πολίτες, τους οποίους κάλεσε να συμμετέχουν σε αυτήν τη γιορτή της δημοκρατίας στηρίζοντας με την ψήφο τους την εκλογή του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Αλέξη Τσίπρα.

Απευθυνόμενος προς όλους τους πολίτες της Ροδόπης ο κ. Χαρίτου σε δήλωσή του κάλεσε σε όσο το δυνατόν μεγαλύτερη συμμετοχή τονίζοντας πως  «την Κυριακή 15 Μάη ο δημοκρατικός προοδευτικός κόσμος της Ροδόπης έχει τη δυνατότητα να στείλει ισχυρό μήνυμα πολιτικής αλλαγής για να γυρίσει σελίδα ο τόπος, να απαλλαγεί ο λαός  μας από την σκληρή πραγματικότητα που βιώνει. 

Καλώ όλους τους προοδευτικούς πολίτες, τους νέους μας, τον καθένα και την καθεμία ξεχωριστά να πάρουν μαζικά μέρος σε αυτήν την γιορτή της Δημοκρατίας, είτε είναι εγγεγραμμένα μέλη του ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ., είτε δεν είναι.

Καλώ όλους να γίνουν μέρος της πολιτικής αλλαγής που έρχεται, να συμμετέχουν στην ψηφοφορία για την εκλογή του Προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Αλέξη Τσίπρα.

Να πάρουν την προοδευτική παράταξη στα χέρια τους για να χτίσουμε ένα κόμμα της σύγχρονης αριστεράς ανοιχτό και δημοκρατικό, να κάνουμε ένα νέο ξεκίνημα παίρνοντας τις τύχες του τόπου στα δικά μας χέρια».

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.