Με νεους και νεες συναντηθηκε ο Γιωργος Μανανας

«Σε αυτή τη γενιά χρωστάμε όλοι» επεσήμανε ο υποψήφιος βουλευτής

Την ευκαιρία να μιλήσει με νέες και νέους είχε ο υποψήφιος βουλευτής Ροδόπης με το ΠΑΣΟΚ ΚΙΝΑΛ κ. Γιώργος Μανανάς κατά την επίσκεψη που δέχθηκε στο πολιτικό του γραφείο.

Με το πέρας της συνάντησης ο κ. Μανανάς δήλωσε:

«Η νέα γενιά, που συνεχώς επικρίνεται, που μόνο σερφάρει και ποστάρει, όπως συνηθίζουν να λένε οι μεγάλοι, περισπούδαστοι και σοφοί αυτού του τόπου, αυτή η νέα γενιά που συνεχώς απαξιώνεται, είναι η γενιά που μπούκαρε σε φλεγόμενα βαγόνια για να σώσει ζωές. Είναι η γενιά που έγινε η φωνή των φωνών που σίγησαν στα Τέμπη. Είναι η γενιά που απαιτεί να μάθει όλη την αλήθεια, που διεκδικεί ένα καλύτερο αύριο και ένα δικαιότερο και αποτελεσματικότερο κράτος.

Σε αυτή τη γενιά χρωστάμε όλοι. Η αγανάκτηση της για όσα δεν έγιναν στη χώρα, ο προβληματισμός της για κάθε αύριο που ξημερώνει, η αγωνία της για το πόσο ασφαλείς αισθάνεται σε μια χώρα που οι πελατειακές σχέσεις δίνουν και παίρνουν, που το δημόσιο συμφέρον χάνεται στα πρέπει που δεν έγιναν πράξη, που έμειναν στα λόγια, που αγκυλώθηκαν στην αναποτελεσματικότητα της γραφειοκρατίας και τελικά κατέληξαν στην πολιτική ανευθυνότητα και κρατική αδράνεια, μέσα σε ένα μόνιμο πλαίσιο συγκάλυψης, είναι για μένα το κίνητρο να δώσουμε αυτόν τον αγώνα στο πλάι της κοινωνίας ώστε να λάμψει η αλήθεια».

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.