Με γνωση και σχεδια καταθετει την υποψηφιοτητα του για Περιφερειακος Συμβουλος ο Τριανταφυλλος Παπαδακης

«Είναι μεγάλη τιμή που μου έκανε ο Χρήστος Μέτιος να με συμπεριλάβει στο ψηφοδέλτιο της Νέας Περιφερειακής Αναγέννησης»

«Όλοι οι υποψήφιοι θέλουν το καλό του τόπου∙ υπάρχουν οι καλοί, διαλέξτε τους καλύτερους»

Έτοιμος να υπηρετήσει την Ροδόπη αλλά και όλη την Περιφέρεια ΑΜΘ δηλώνει ο υποψήφιος Περιφερειακός Σύμβουλος κ. Τριαντάφυλλος Παπαδάκης, ο οποίος, όπως ανακοινώθηκε την Πέμπτη 13 Ιουλίου, θα είναι υποψήφιος Περιφερειακός Σύμβουλος με την παράταξης της Νέας Περιφερειακής Αναγέννησης, με επικεφαλής τον νυν Περιφερειάρχη κ. Χρήστο Μέτιο.

Ο κ. Παπαδάκης μίλησε στο Ράδιο Παρατηρητής για τους λόγους που τον ώθησαν να αποδεχθεί την πρόταση του κ. Μέτιου και να είναι υποψήφιος Περιφερειακός Σύμβουλος, αλλά και μια πρώτη γεύση από τις σκέψεις του για την επόμενη ημέρα της περιοχής μας.

Έτοιμος να δώσει όλες τις δυνάμεις του

«Είναι μεγάλη τιμή που μου έκανε ο Χρήστος Μέτιος να με συμπεριλάβει στο ψηφοδέλτιο της Νέας Περιφερειακής Αναγέννησης» σημείωσε ο κ. Παπαδάκης, ο οποίος κατέρχεται για πρώτη φορά στον στίβο της τοπικής αυτοδιοίκησης, παρόλο που έχει εμπειρία από εκλογικές αναμετρήσεις σε στενότερο, συνδικαλιστικό τομέα.

«Αυτό είναι καλό και κακό, όμως δίνεις όλες σου τις δυνάμεις και όσο πάει» σημείωσε, τονίζοντας πως πάντα τον ενδιέφεραν τα κοινά, τόσο παλιότερα, όσο και τα τελευταία τέσσερα χρόνια, που ήταν συνεργάτης του Βουλευτή Ροδόπης κ. Ευριπίδη Στυλιανίδη, με τον οποίο συνδέεται με μια απεριόριστη φιλία.

«Η υποψηφιότητα με την παράταξη του κ. Μέτιου, είναι άκρως τιμητική για μένα, και αυτό ίσως διώξει και τα όποια σύννεφά υπήρχαν» ανέφερε χαρακτηριστικά.

Βέβαια είχαν υπάρξει προτάσεις για συμμετοχή του σε παρατάξεις για την Τοπική Αυτοδιοίκηση και σε προηγούμενες εκλογικές περιόδους, που αρνήθηκε γιατί δεν ήταν στους στόχους του, όμως αυτή τη φορά συνηγόρησαν πολλά, έχοντας και εμπειρία στην κεντρική πολιτική μέσω του βουλευτικού γραφείου του κ. Στυλιανίδη.

«Μου άνοιξε τους ορίζοντες για να δω πώς δουλεύουν και οι υπόλοιποι τομείς, πέρα από το ΥΠΑΑΤ που γνώριζα καλά, όπως τα εργασιακά, κοινωνική ασφάλιση, Υπουργείο Οικονομικών, Άμυνας κτλ. Αρχίζω να καταλαβαίνω και θεωρώ πως μπορώ να δώσω ακόμα.

Πέρα από τον αγροτικό τομέα

Ερωτηθείς για τα θέματα του Αγροτικού Τομέα, τα οποία γνωρίζει καλύτερα, σημείωσε πως θα πρέπει να ενσωματωθεί πρώτα η νέα ΚΑΠ, που ακόμα είναι στα σπάργανα, και να ληφθεί υπόψη η κλιματική αλλαγή και η προστασία του Περιβάλλοντος. Αυτά είναι θέματα πολύ σημαντικά, και ειδικά για την κλιματική αλλαγή, η υδροοικονομία είναι το Α και το Ω για να μπορέσει να έχει η περιοχή μας αποθήκες γλυκού νερού, όπως έχει φανεί και το τελευταίο διάστημα. «Τα προβλήματα του Αγροτικού τομέα τα ξέρω, και τα ζω 30 χρόνια. Είμαι γέννημα θρέμμα της περιοχής» σημείωσε, όμως δεν είναι μόνο αυτός το τομέας στον οποίο έχει δραστηριοποιηθεί.

Είναι μέλος σε πολλούς συλλόγους, τόσο στην Ξυλαγανή όσο και στην Κομοτηνή, Αθλητικούς και Πολιτιστικούς, και γενικότερα έχει άποψη της κοινωνικής ζωής στον τόπο μας, και θεωρεί πως μπορεί να έχει άποψη για κάθε θέμα που προκύπτει. Και ενώ έχει πολιτική ταυτότητα και τοποθέτηση, πιστεύει πως στην κοινωνία που ζούμε, και σε ένα θεσμό που δεν λαμβάνονται αποφάσεις που επηρεάζουν την οικονομία της χώρας, κάποια πράγματα είναι δεδομένα. «Είμαστε μια περιοχή που θέλει λύσεις στα προβλήματα, διαχείριση των κρίσεων, αλλά και ένα μικρό προγραμματισμό ώστε να μην προκύψουν προβλήματα» τόνισε, και αυτό προσφέρει η τοπική αιρετή αυτοδιοίκηση.

Απευθύνεται σε όλους τους ψηφοφόρους

Αυτή τη στιγμή σε Δήμους και Περιφέρεια υπάρχει μεγάλη έλλειψη προσωπικού, λόγω και της δεκαετούς κρίσης, και πρέπει να γίνει η αναπλήρωση αυτών των κενών με νέους, που έχουν πιο γρήγοροι σκέψη και εξοικείωση με την τεχνολογία.

Οι νέοι παραμένουν άνεργοι ή φεύγουν στο εξωτερικό, και θεωρεί πως προτεραιότητα, μετά το ΕΣΥ που έχουν ανακοινωθεί, πρέπει να είναι οι προσλήψεις στην ΤΑ νέων ανθρώπων, και να στραφούμε προς το μέλλον, πέρα από αγκυλώσεις και αλληλοκαλύψεις αρμοδιοτήτων.

Τόνισε δε πως πέρα από τις ιδεολογικές του καταβολές, απευθύνεται σε όλους τους ψηφοφόρους, όλης της Ροδόπης, και θα επιδιώξει να τους ενημερώσει όλους για τις απόψεις του, αλλά και να ζητήσει την ψήφο τους, ακόμα και αν βρίσκονται απέναντι ιδεολογικά.

«Όλοι οι υποψήφιοι θέλουν το καλό του τόπου. Υπάρχουν οι καλοί, διαλέξτε τους καλύτερους» είναι το μήνυμα τους προς τους ψηφοφόρους, θέλοντας να πιστεύει πως αυτός βρίσκεται στους δεύτερους.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.