Με επισκεψη στο Νοσοκομειο Κομοτηνης «για λογους ουσιαστικους και Σημειολογικους» ξεκινησε ο Γιωργος Πεταλωτης την εκλογικη του δραστηριοτητα

«Κάθε απώλεια του δημόσιου χαρακτήρα του ΕΣΥ είναι μεγάλο πλήγμα για όλους μας και δυστυχώς η Κυβέρνηση της ΝΔ ήδη πρόσφατα νομοθέτησε την εισαγωγή του ιδιωτικού στοιχείου»

Από το Νοσοκομείο Κομοτηνής επέλεξε να εκκινήσει την εκλογική του δραστηριότητα ο υποψήφιος βουλευτής Ροδόπης του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ κ. Γιώργος Πεταλωτής. Ο κ. Πεταλωτής είχε την ευκαιρία να μιλήσει με τη Διοίκηση και τους εργαζομένους της δομής υγείας καταγράφοντας την κατάσταση που επικρατεί και τα προβλήματα που υπάρχουν.

Μετά το πέρας της επίσκεψης ο κ. Πεταλωτής δήλωσε:

« Για λόγους ουσίας και σημειολογίας έκανα την πρώτη μου εκλογική επίσκεψη στο Νοσοκομείο Κομοτηνής. Συναντήθηκα και συζήτησα με Διοίκηση και  εργαζομένους αυτού του φορέα υγείας, στον οποίο προσφεύγουμε όλοι στη Ροδόπη,  για επείγουσα ή προγραμματισμένη περίθαλψη.

Τα συμπεράσματά μου: το ΕΣΥ έχει τεράστια σημασία για τη ζωή και την υγεία μας και γι’ αυτό κάθε απώλεια του δημόσιου χαρακτήρα του είναι μεγάλο πλήγμα για όλους μας. Και δυστυχώς η Κυβέρνηση της ΝΔ ήδη πρόσφατα νομοθέτησε την εισαγωγή του ιδιωτικού στοιχείου για τα Νοσοκομεία της χώρας. Το Νοσοκομείο Κομοτηνής άντεξε στην πανδημία κυρίως λόγω της συνειδητοποίησης, του επαγγελματισμού και της αυτοθυσίας  των ανθρώπων του. Και αντέχει ακόμη για τους ίδιους λόγους, παρά τις πολλές ελλείψεις του για τις οποίες  καταβάλλονται προσπάθειες.

Για το «Νέο Νοσοκομείο» του Ιδρύματος Νιάρχος,  εξέφρασα την αγωνία μου ώστε να ολοκληρωθεί η κατασκευή του, να επιλυθούν με την συμπλήρωση της Πολιτείας τα όποια  κενά υπάρχουν και την υποχρέωση όλων μας να συμβάλουμε. Η τυχόν ματαίωσή του θα είναι ανεπίτρεπτη.

Τέλος, επισκέφθηκα εξωτερικά το Παράρτημα του ΟΚΑΝΑ Κομοτηνής,  το οποίο ιδρύθηκε το 2011 από την Κυβέρνηση ΠΑΣΟΚ της οποίας ήμουν μέλος,  συνέδραμα στην ίδρυση  και λειτουργία του και το εγκαινίασα μαζί με την τότε Πρόεδρο του ΟΚΑΝΑ.

Αυτονόητα θα επανέλθω και με άλλες συναντήσεις, αφού λόγω των υγειονομικών ιδιαιτεροτήτων οι επισκέψεις μας πρέπει να είναι σύντομες, διακριτικές και ασφαλείς».

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.