Με επαγγελματιες και καταναλωτες συζητησε ο Δημητρης Χαριτου

Ο βουλευτής Ροδόπης επισκέφθηκε την αγορά της Κομοτηνής και συνομίλησε με επαγγελματίες για την υφιστάμενη καθημερινότητά τους αλλά και τα μέτρα που μπορούν να τονώσουν την αγοραστική δύναμη των πολιτών

Την αγορά της Κομοτηνής επισκέφθηκε την Μεγάλη Παρασκευή ο βουλευτής Ροδόπης ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Δημήτρης Χαρίτου, όπου συνομίλησε σε εγκάρδιο κλίμα με επαγγελματίες καταστημάτων εμπορικών δρόμων και πολίτες.

Η έλλειψη διαθέσιμου εισοδήματος λόγω της ανεξέλεγκτης ακρίβειας αποτέλεσε το κυρίαρχο ζήτημα στις συζητήσεις των επαγγελματιών και των καταναλωτών με τον βουλευτή Ροδόπης. Με τις συνέπειες να είναι ιδιαίτερα αρνητικές για τις μικρές επιχειρήσεις της πόλης που διαπιστώνουν μειωμένη κίνηση στην αγορά ακόμη και αυτές τις εορταστικές ημέρες.

Ο βουλευτής είχε την ευκαιρία να συζητήσει για μέτρα που μπορούν να τονώσουν την αγοραστική δύναμη και αποτελούν δεσμεύσεις του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ. Μέτρα όπως, η στήριξη των εισοδημάτων με αύξηση μισθών και μείωση τιμών, η επαναφορά της 13ης σύνταξης και η στήριξη της μικρής και μεσαίας επιχειρηματικότητας, η ρύθμιση χρεών, το αφορολόγητο στις 10.000 ευρώ, όπως και ένα ισχυρό κοινωνικό και αποτελεσματικό κράτος.

Ο βουλευτής είχε την ευκαιρία να ενημερώσει για τις πρωτοβουλίες που ανέλαβε αυτά τα χρόνια. Υπενθύμιζε στους συνομιλητές του ότι όλο αυτό το διάστημα πορεύτηκε έχοντας πάντα ως βασική αρχή του, ότι πάνω από όλα είναι ο τόπος μας και οι άνθρωποι του. Υπογραμμίζοντας ότι σήμερα είναι ισχυρό το αποτύπωμα της Ροδόπης στη Βουλή και αύριο ισχυρή η κοινοβουλευτική εκπροσώπηση της Ροδόπης στα κέντρα λήψης των αποφάσεων.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.