Με διαμαρτυρια για τις απολυσεις εργαζομενων στον Δημο Ιασμου υποδεχτηκαν τον Στελιο Πετσα στην Κομοτηνη

Μέλη του Ενιαίου Συλλόγου Δημοτικών Υπαλλήλων Ροδόπης και υπάλληλοι του Δήμου Ιάσμου ζήτησαν την παρέμβαση του αναπληρωτή Υπουργού Εσωτερικών

Μέλη του Ενιαίου Συλλόγου Δημοτικών Υπαλλήλων της Ροδόπης «καλωσόρισαν» τον αναπληρωτή υπουργό Εσωτερικών κ.Στέλιο Πέτσα κατά την άφιξή του στο Δημαρχείο της Κομοτηνής.

Τα μέλη του Συλλόγου μεταξύ των οποίων και ο πρόεδρος του κ.Δημήτρης Μάγγας αλλά και απολυμένοι υπάλληλοι του Δήμου Ιάσμου πραγματοποίησαν διαμαρτυρία σχετικά με τις συνεχιζόμενες απολύσεις εργαζομένων στον Δήμο Ιάσμου. Ο κ. Μάγγας περιέγραψε την υφιστάμενη κατάσταση στον Δήμο Ιάσμου κάνοντας λόγο για «απαράδεκτη κατάσταση» αλλά και τις κινήσεις στις οποίες έχει προβεί ήδη ο Σύλλογος, ζητώντας την παρέμβαση του κ.Πέτσα για την άμεση επίλυσή της.

Ο  κ.Πέτσας μεταξύ άλλων ανέφερε πως για το θέμα διεξάγεται αυτή τη στιγμή έρευνα από την Αποκεντρωμένη Διοίκηση ΑΜ-Θ.

Ο κ.Πέτσας βρίσκεται στην Κομοτηνή στο πλαίσιο της διήμερης περιοδείας του Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη και λοιπών κυβερνητικών στελεχών στην Θράκη και σε λίγη ώρα αναμένεται να συμμετάσχει σε διευρυμένη σύσκεψη των δημάρχων της Ροδόπης που θα πραγματοποιηθεί στην πρώην Νομαρχία Ροδόπης.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.