Με 170 υποψηφιους συμμετεχει στις εκλογες της 8ης Οκτωβριου η Ανεξαρτητη Κοινωνια Πολιτων

Απόστολος Ιωάννου: «Είναι ο συνδυασμός που θα βάλει επιτέλους τέλος στην τελευταία απογοητευτική τετραετία»

Κατατέθηκε την Πέμπτη 31 Αυγούστου ο ολοκληρωμένος συνδυασμός της Ανεξάρτητης Κοινωνίας Πολιτών για το Δήμο Μαρωνείας – Σαπών, περιλαμβάνοντας 170 υποψηφίους «με αγάπη για τον τόπο τους και όρεξη να προσφέρουν τον καλύτερο εαυτό τους, πριν και μετά τις εκλογές» όπως σημειώνει ο συνδυασμός σε μήνυμά του.

Όπως υπογραμμίζει ο επικεφαλής του συνδυασμού και υποψήφιος δήμαρχος Μαρωνείας Σαπών, κ. Απόστολος Ιωάννου, «πρόκειται για έναν συνδυασμό νίκης και δημιουργίας. Γνώσης για τα πραγματικά προβλήματα και τις προκλήσεις της περιοχής μας. Ικανότητας να επιτευχθούν λύσεις ουσιαστικές, με στόχο την ανάπτυξη, την ευημερία και την ποιότητα ζωής που μας αξίζει. Είναι ο συνδυασμός που θα βάλει επιτέλους τέλος στην τελευταία απογοητευτική τετραετία. Που αποδείχτηκε πολύ κατώτερη των αναγκών και των προσδοκιών των κατοίκων του Δήμου».

Παράλληλα ο ίδιος υπογραμμίζει πως, «με αίσθημα ευθύνης η παράταξη Ανεξάρτητη Κοινωνία Πολιτών του Δήμου Μαρωνείας Σαπών καλεί όλους τους δημότες να ακούσουν το πρόγραμμά της και να εμπιστευτούν τη δέσμευση όλων των υποψηφίων και του επικεφαλής του συνδυασμού Απόστολου Ιωάννου για μια δυναμική επανεκκίνηση στον παραμελημένο Δήμο Μαρωνείας Σαπών.  Με ελπίδα. Με όραμα. Με συνέπεια. Με γνώση. Με αποφασιστικότητα. Δίπλα και μαζί με τους πολίτες. Χωρίς διαχωρισμούς. Χωρίς αδικίες. Με το βλέμμα στραμμένο στις ουσιαστικές παρεμβάσεις και όχι στις μεγαλοστομίες».

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.