Μανωλης Ταπατζας: «Ο περσινος εφιαλτης επαναλαμβανεται»

Δριμύ κατηγορώ προς την διοίκηση Περιφέρειας για το κλείσιμο της Νυμφαίας

Τον κίνδυνο του τουριστικού αποκλεισμού της Περιφέρειας ΑΜ-Θ επισημαίνει ο Περιφερειακός Σύμβουλος Ροδόπης κ. Μανώλης Ταπατζάς, σχολιάζοντας τις εξελίξεις γύρω από το κλείσιμο του Μεθοριακού Σταθμού της Νυμφαίας.

«Στις 14 Μαΐου 2021 άνοιξε επίσημα ο τουρισμός στην Ελλάδα. Η Περιφέρειά μας δυστυχώς όπως και πέρυσι βιώνει τον αποκλεισμό. Ο κλάδος του τουρισμού νιώθει και φέτος να επαναλαμβάνεται ο περσινός για αυτούς εφιάλτης» επισημαίνει ο ίδιος υπογραμμίζοντας πως «κάποιοι αποφάσισαν να τελειώσουν τουριστικά την Περφέρειά μας. Ίσως για να οδηγήσουν τους Βαλκάνιους τουρίστες σε άλλους…προορισμούς».

Ο κ. Ταπατζάς ασκεί κριτική στην διοίκηση της Περιφέρειας ΑΜ-Θ υπογραμμίζοντας την απουσία «ουσιαστικής παρέμβασης στις υποδομές, μη αντιλαμβανόμενη τις τραγικές οικονομικές συνέπειες για τον τόπο, για την περιοχή. Οι πολιτικές ευθύνες έχουν ονοματεπώνυμο του Περφερειάρχη ΑΜΘ Χρήστου Μέτιου και του Αντιπεριφερειάρχη Τουρισμού Αθανασιου Τσώνη».

«Είναι απίστευτη η ανικανότητα από την μια και από την άλλη η αδιαφορία, αφού εκτός από λεζάντες και φωτογραφίες δεν νοιάζονται για τίποτα άλλο» καταλήγει.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.