Μ. Ταπατζας: «O Χρηστος Μετιος το μονο που μπορει να κανει ειναι να κλεινεται πισω απο πορτες και να προσποιειται οτι συνεδριαζει»

Αδιαφορία και απαξίωση του Περιφερειάρχη στην τουριστική προβολή της Ροδόπης καταλογίζει ο περιφερειακός σύμβουλος

Στο θέμα της τουριστικής προβολής της ΠΕ Ροδόπης, επανέρχεται ο περιφερειακός σύμβουλος Ροδόπης της «Περιφερειακής Σύνθεσης» κ. Μανώλης Ταπατζάς, μια μέρα μετά τη συζήτηση που διημείφθη στο περιφερειακό συμβούλιο.

Ο κ. Ταπατζάς σχολιάζει τη λακωνική απάντηση του περιφερειάρχη που προέτρεψε να “δούμε τα πρακτικά παλαιότερων συνεδριάσεων” κάνοντας λόγο για στάση που δείχνει πλήρη απαξίωση προς όλους τους Ροδοπίτες και τις Ροδοπίτισσες.

«Πρόκειται για μία απαράδεκτη απάντηση, η οποία προσβάλλει συνολικά τους κατοίκους της ΠΕ Ροδόπης, την ώρα μάλιστα που ξεκινά η καλοκαιρινή τουριστική περίοδος και θα έπρεπε όλα να ήταν έτοιμα ώστε και η ΠΕ Ροδόπης να προσελκύσει τουρίστες και τουρίστριες» τονίζει χαρακτηριστικά ο κ. Ταπατζάς και συμπληρώνει: «ο περιφερειάρχης και οι συνεργάτες του όμως όχι μόνο δεν ετοιμάζονται, αλλά αδιαφορούν και για τις προσπάθειες που κάνουν τοπικοί φορείς και σύλλογοι (όπως π.χ. ο Σύλλογος Κρυονερίου), αφού ο ίδιος όχι μόνο δεν δέχεται να τους συναντήσει, αλλά ούτε καν απαντάει στα email που του στέλνουν».

«Αυτή είναι η τουριστική προβολή που ευαγγελίζονται; Η αδιαφορία και η απαξίωση;»  διερωτάται ο κ. Ταπατζάς και τονίζει πως «αυτή δεν είναι στάση ενός πολιτικού που δηλώνει ότι ενδιαφέρεται για τον τόπο του. Αυτή είναι η στάση ενός απαθούς πολιτικού που είτε δεν μπορεί, είτε δεν ξέρει να διαχειριστεί τις ανάγκες του τόπου στον οποίο διοικεί».

«Για εμάς στην Περιφερειακή Σύνθεση κάθε σημείο της ΠΕ Ροδόπης και όλης της Περιφέρειας είναι άξιο προβολής και ενίσχυσης ώστε να προσελκύσει το τουριστικό ρεύμα που μπορεί και χρόνο με το χρόνο να το αυξάνει» ξεκαθαρίζει ο κ. Ταπατζάς και σημειώνει κλείνοντας πως «ο Χρήστος Μέτιος το μόνο που μπορεί να κάνει είναι να κλείνεται πίσω από πόρτες συνεδριάσεων και να προσποιείται ότι συνεδριάζει! Μόνο που αν όντως αυτές οι συνεδριάσεις είχαν κάποιο νόημα, θα το είχαμε και δει και στην πράξη. Αντί αυτού, βλέπουμε την υπερπροσπάθεια που κάνουν οι επαγγελματίες του τουρισμού στη Ροδόπη χωρίς την ελάχιστη στήριξη από τη διοίκηση της περιφέρειας και γι’ αυτό στις επερχόμενες εκλογές πρέπει να τους ζητήσει συγγνώμη και όχι ψήφο!»

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.