Μ. Πολυμερου: «Η μοναδικη εδρα της Θασου ανηκει στους κατοικους της οι οποιοι μου την εμπιστευτηκαν»

Η περιφερειακή σύμβουλος Θάσου απαντάει στα όσα της καταλόγισε η Περιφερειακή Σύνθεση

Για λασπολογία και ψέματα εις βάρος της κατηγορεί τον Χριστόδουλο Τοψίδη η περιφερειακή σύμβουλος Μαρία Πολυμέρου, δίνοντας στη δημοσιότητα γραπτή της δήλωση λίγες ώρες μετά την ανακοίνωση διαγραφής που εξέδωσε η Περιφερειακή Σύνθεση αλλά και τη δήλωση ανεξαρτητοποίησης που διαβίβασε η κ. Πολυμέρου στο Περιφερειακό Συμβούλιο της Τετάρτης.

«Δύο χρόνια από την τιμή που μου έκαναν οι συντοπίτες μου να με επιλέξουν ως μοναδικό εκπρόσωπο της ΠΕ Θάσου στο περιφερειακό συμβούλιο ΑΜΘ, είναι οι μόνοι που μπορούν να με κρίνουν για την έως σήμερα πορεία μου» σημειώνει στη δήλωσή της η κ. Πολυμέρου τονίζοντας πως «δεν θα μπω καν στην διαδικασία να απαντήσω στη λασπολογία και τα ψέματα που ειπώθηκαν εις βάρος μου».

«Η μοναδική έδρα της Θάσου ανήκει στους κατοίκους της οι οποίοι μου την εμπιστεύτηκαν» σπεύδει να διευκρινίσει η ίδια για να συμπληρώσει πως «από την πλευρά μου το μόνο που μπορώ να πω είναι ότι με αίσθημα ευθύνης απέναντι τους προσπάθησα να αναδείξω ζητήματα που μας απασχολούν στο νησί και να προτείνω λύσεις. Για το σκοπό αυτό ζήτησα και απαίτησα, με δυνατή φωνή και πάντοτε στα πλαίσια των πολιτικών ορίων. Σε αυτή τη πορεία θα συνεχίσω με μόνο γνώμονα την ανάπτυξη και την πρόοδο του νησιού μου και των συμπολιτών μου. Αυτό και μόνο αξίζει ώστε να προσπαθώ να εκπροσωπώ το νησί μου με όλες τις δυνάμεις μου».

«Ο κόσμος δεν ενδιαφέρεται για προσωπικές διαφωνίες»

Δίνοντας τη δική της οπτική για το παρασκήνιο που προηγήθηκε η περιφερειακή σύμβουλος Θάσου αποκαλύπτει πως «μίλησα με τον επικεφαλής της Περιφερειακής Σύνθεσης κ. Χριστόδουλο Τοψίδη και του ανέλυσα τις σκέψεις μου, τους λόγους και την απόφαση μου να ανεξαρτητοποιηθώ. Μου ζήτησε χρόνο πριν στείλω οποιαδήποτε δημόσια δήλωση. Ενώ το σεβάστηκα, αυτός έστειλε δελτίο τύπου όπου ανακοίνωνε τη διαγραφή μου, χωρίς φυσικά να τηρεί τα απαιτούμενα εκ του κανονισμού στοιχεία όπως τις υπογραφές τουλάχιστον 8 συμβούλων από τους 12 της Περιφερειακής Σύνθεσης. Ακολούθως απέστειλα στον πρόεδρο του περιφερειακού συμβουλίου τη δήλωση Ανεξαρτητοποίησης μου, όπως την είχα ετοιμάσει. Η συμπεριφορά αυτή επιβεβαιώνει το ορθό της απόφασης μου. Ο κόσμος δεν ενδιαφέρεται για προσωπικές διαφωνίες αλλά για διεκδικήσεις, έργα και αποτελέσματα».

«Το μόνο χρέος που έχω, η μόνη υπόσχεση που δίνω, στο κόσμο της Θάσου είναι ότι θα είμαι παρούσα στα ζητήματα που μας απασχολούν και θα δουλέψω με όλες τις δυνάμεις μου ώστε να έχουμε πρακτικά μετρήσιμα αποτελέσματα στους τομείς που αφορούν την κοινωνία» τονίζει κλείνοντας η κ. Πολυμέρου.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.