Λοβερδος: Πραξη απελευθερωσης η αποχωρηση απο το ΠΑΣΟΚ – Παραμενω πολιτικα ενεργος

«Πράξη απελευθέρωσης χαρακτήρισε» την απομάκρυνσή του από το ΠΑΣΟΚ, ο Ανδρέας Λοβέρδος, ο οποίος ξεκαθάρισε ότι «δεν υπάρχει καμία διάθεση από την πλευρά μου να αντιδικώ με το κόμμα το οποίο υπηρέτησα όλη μου τη ζωή».

«Πράξη απελευθέρωσης χαρακτήρισε» την απομάκρυνσή του από το ΠΑΣΟΚ, ο Ανδρέας Λοβέρδος, ο οποίος παραχώρησε τηλεοπτική συνέντευξη στον ΣΚΑΪ, το πρωί της Δευτέρας.

«Δεν υπάρχει καμία διάθεση από την πλευρά μου να αντιδικώ με το κόμμα το οποίο υπηρέτησα όλη μου τη ζωή. Αν έμενα δεν υπήρχε περίπτωση να μην αντιδικήσουμε και δεν είναι καθόλου σωστό να δημιουργώ προβλήματα στο κόμμα μου εκφράζοντας τις απόψεις μου», συμπλήρωσε.

«Εχω διαφορετική αντίληψη για πάρα πολλά πράγματα. Οι κεντρικές θέσεις διαφωνίας μου εκφράστηκαν στην επιστολή μου στον πρόεδρο του κόμματος», είπε και ξεκαθάρισε ότι οι λόγοι αποχώρησής του είναι «αμιγώς πολιτικοί», εξήγησε στη συνέχεια ο πρώην βουλευτής και υπουργός.

Ο κ. Λοβέρδος δεν αποκάλυψε αυτούς τους λόγους, αλλά εκτίμησε ότι «θα φανούν στην πορεία», καθώς «παραμένει απολύτως ενεργός στην πολιτική».

Απαντώντας στα σενάρια συνεργασίας με τη Νέα Δημοκρατία, ο κ. Λοβέρδος ξεκαθάρισε ότι «θα διατυπώνω τις απόψεις μου. Με βάση τις απόψεις που θα διατυπώνω θα κριθούν και ορισμένα πράγματα που έχουν να κάνουν με το μέλλον. Εγώ είμαι πολιτικός και έτσι θα ολοκληρώσω τον βίο μου, ως πολιτικός», είπε χωρίς να αποκλείει ή να διαψεύδει τίποτα.

Αποκάλυψε, επίσης, ότι «η απόφασή του είχε ληφθεί» πριν τις εκλογές, αλλά επεσήμανε ότι αν εκλεγόταν η υλοποίηση αυτής της απόφασης «θα ήταν πιο δύσκολη».

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.