Κυριακος Μητσοτακης: «Θελουμε στις περιφερειες ανθρωπους που ασπαζονται το οραμα μας»

Το μήνυμα του Πρωθυπουργού για την σημερινή εκλογική διαδικασία

«Η ΝΔ δεν έχει κρύψει ότι έχει δώσει πολιτική διάσταση στις εκλογές για τις 13 περιφέρειες της χώρας και τους τρεις μεγάλους δήμους» ανέφερε ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης από το 1ο Λύκειο Κηφισιάς όπου άσκησε το εκλογικό του δικαίωμα για τις αυτοδιοικητικές εκλογές.

Κι αυτό διότι όπως εξήγησε «θέλουμε πρωτίστως στις περιφέρειες να εκλέξουμε ανθρώπους οι οποίοι να ασπάζονται το όραμά μας για μία καλύτερη Ελλάδα, με έντονη αναπτυξιακή δυναμική».

«Από κει και πέρα οι πολίτες θα επιλέξουν ελεύθερα τους τοπικούς άρχοντες που αυτοί θα κρίνουν ότι θα εξυπηρετήσουν καλύτερα τις δικές τους ανάγκες. Η κυβέρνηση έχει στηρίξει την τοπική αυτοδιοίκηση με πολλά νέα χρηματοδοτικά εργαλεία και έχει προσθέσει μάλιστα και με το πρόσφατο νομοσχέδιο νέες διατάξεις που αφορούν τη διαφάνεια και τη λογοδοσία των δήμων» πρόσθεσε  για να καταλήξει πως  «η κρίση περνά στα χέρια των πολιτών και ως προς τον πολιτικό απολογισμό αυτή της κάλπης θα έχουμε την ευκαιρία να τον κάνουμε σήμερα το βράδυ».

Ο ίδιος χαρακτήρισε την σημερινή ημέρα ως «μεγάλη γιορτή της αυτοδιοίκησης, ψηφίζουμε για δημάρχους, περιφερειάρχες, για μια καλύτερη καθημερινότητα, για ποιοτικές υπηρεσίες πρόνοιας, υγείας, για αναπτυξιακή δυναμική».

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.