Κριτικη της ΔΕΕΠ Ροδοπης για τα λεγομενα Τσιπρα στην Κομοτηνη

«Στείρα αντιπολιτευτική διάθεση, χωρίς το παραμικρό ίχνος αυτοκριτικής»

Κριτική στα όσα είπε από την Κομοτηνή ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, κ. Αλέξης Τσίπρας, ασκεί σε ανακοίνωσή της η ΔΕΕΠ Ροδόπης.

«Ο λαός της Ροδόπης άκουσε από την Κομοτηνή τον Αρχηγό της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης και Πρώην Πρωθυπουργό της χώρας, κ. Αλέξη Τσίπρα, να του ζητά να χαρίσει ξανά στον ΣΥΡΙΖΑ και στις συνιστώσες του την εκλογική του εμπιστοσύνη. Μια εμπιστοσύνη που χάθηκε ανεπιστρεπτί κατά τη διάρκεια της διακυβέρνησης του τόπου από τον ΣΥΡΙΖΑ» ξεκαθαρίζει αρχικά στην κριτική της η ΔΕΕΠ Ροδόπης.

Παράλληλα συμπληρώνει πως «τον άκουσε να ασκεί δριμεία κριτική, με στείρα αντιπολιτευτική διάθεση, χωρίς το παραμικρό ίχνος αυτοκριτικής. Τον άκουσε να παροχολογεί ασύστολα, χωρίς σε καμιά περίπτωση να καταφέρει να τον πείσει, γιατί ο λαός της Ροδόπης γνωρίζει πολύ καλά ότι η Κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας έχει θωρακίσει τον τόπο μας με τις πολλαπλές θεσμικές της παρεμβάσεις στο υγειονομικό, κοινωνικό, οικονομικό και ενεργειακό επίπεδο».  

Καταλήγοντας, η ΔΕΕΠ Ροδόπης επισημαίνει πως «ο κ. Τσίπρας κατηγόρησε την Κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας σε έναν κόσμο, που έχει ήδη νιώσει την ασφάλεια μιας σοβαρής Κυβέρνησης απέναντι σε όλες τις ακραίες προκλήσεις. Μιας Κυβέρνησης, που εμπνέει εμπιστοσύνη για το ήθος, την εργατικότητα και τη συνέπειά της. Ας βοηθήσει τη χώρα λοιπόν αναγνωρίζοντας το έργο της Κυβέρνησης».

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.