Κριτικη απο τη ΝΕ ΠΑΣΟΚ-Ροδοπης για τις επισκεψεις Μητσοτακη-Κασσελακη στην Κομοτηνη

«Απαθής η στάση Μητσοτάκη έναντι των προβλημάτων που αντιμετωπίζει ο λαός της Ροδόπης»

«Άνευ πολιτικής ουσίας ταξίδι αναψυχής στην περιφέρεια η επίσκεψη Κασσελάκη»

Την περιοδεία του Κυριάκου Μητσοτάκη και του Στέφανου Κασσελάκη, σχολιάζει η ΝΕ Ροδόπης του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ με ανακοίνωση που υπογράφει ο γραμματέας Γιάννης Αμαραντίδης. Στην ανακοίνωσή της η νομαρχιακή οργάνωση του κόμματος της αντιπολίτευσης εξαπολύει μομφές για περιφρόνηση εκ μέρους του πρωθυπουργού και ταξίδι αναψυχής άνευ πολιτικού νοήματος εκ μέρους του προέδρου της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Ακολουθεί αναλυτικά η ανακοίνωση της ΝΕ Ροδόπης ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ:

Επίσκεψη Μητσοτάκη, Κασσελάκη στην Κομοτηνή, 14 Μάϊου 2024, ημέρα εορτασμού της απελευθέρωσης της Θράκης.

Η περιφρόνηση στο μεγαλείο της!

Η επίσκεψη του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη πραγματοποιήθηκε επιδεικνύοντας μια απαθή στάση έναντι των προβλημάτων που αντιμετωπίζει ο λαός της Ροδόπης. Στην περιοχή μας που βρίσκεται στις πιο φτωχές και υποβαθμισμένες της Ευρώπης με τεράστιο δημογραφικό πρόβλημα και κατάρρευση του κοινωνικο-οικονομικού ιστού, θα αναμέναμε από τον Πρωθυπουργό τουλάχιστον ένα πακέτο οικονομικής στήριξης, τουλάχιστον μία αναφορά σε τι στάδιο υλοποίησης βρίσκεται το πόρισμα της διακομματικής επιτροπής με προτάσεις για την ανάπτυξη της Θράκης, τουλάχιστον κάποια μέτρα συγκράτησης του παραγωγικού εργατικού δυναμικού και την δημιουργία νέων θέσεων εργασίας.

Αναμέναμε αλλά μάταια!

Αντ’ αυτού είδαμε μια διακομματική ευφορία Νέας Δημοκρατίας και ΣΥΡΙΖΑ με χαρακτηριστικά πολιτικής ελίτ που απαξιώνει και απέχει από τα μεγάλα καθημερινά προβλήματα.

Ανακύκλωση εξαγγελιών για έργα που αργούν να υλοποιηθούν και απουσία πραγματικής προσπάθειας για την αντιμετώπιση των κοινωνικο-οικονομικών προβλημάτων. Είναι απογοητευτικό για όλους εμάς που ζούμε και εργαζόμαστε σε αυτήν την περιοχή.

 Έργα που ανακοινώνονται ξανά και ξανά, χωρίς εξασφαλισμένες χρηματοδοτήσεις απλά και μόνο ευχολόγια. Όπως ακριβώς κατέληξε και η πολυδιαφημισμένη διακομματική επιτροπή για την ανάπτυξη της Θράκης.

Όσο για την επίσκεψη του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ Στέφανου Κασσελάκη, μια από τα ίδια, άνευ πολιτικής ουσίας ταξίδι αναψυχής στην περιφέρεια, με την μαγική συνταγή των εκατοντάδων selfie και της απουσίας πολιτικού λόγου και διαλόγου.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.