Κρατησε τις «δυναμεις» της στη νεα Πολιτικη Επιτροπη της ΝΔ η ΠΑΜ-Θ

Έξι οι εκλεγέντες από τις οργανώσεις της Περιφέρειας

Αντώνης Πασχάλης, μέλος της Κεντρικής Πολιτικής Επιτροπής της ΝΔ

«Η διατήρηση των θέσεων στην ΠΕ της ΝΔ ψήφος εμπιστοσύνης στα κομματικά στελέχη της ΝΔ στην ΠΑΜ-Θ»

Σταθερός παρέμεινε ο αριθμός των μελών της Πολιτικής Επιτροπής της Νέας Δημοκρατίας που προέρχονται από την Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης, σύμφωνα και με τις εκλογικές διαδικασίες που έλαβαν χώρα για την ανάδειξη της νέας Επιτροπής στο πλαίσιο του 14ου Συνεδρίου της παράταξης οι εργασίες του οποίου ολοκληρώθηκαν την περασμένη Κυριακή.

Όπως εξήγησε μιλώντας το πρωί της Τρίτης, 10 Μαΐου στο «Ράδιο Παρατηρητής 94fm» ο κ. Αντώνης Πασχάλης που πέτυχε για δεύτερη φορά την επανεκλογή του στη Πολιτική Επιτροπή του κόμματος, η ΠΑΜ-Θ διατήρησε τις έξι θέσεις σε σύνολο 150 μελών της επιτροπής γεγονός για το οποίο εξέφρασε την ικανοποίησή του αλλά και την ικανοποίηση της περιφερειακής οργάνωσης της ΝΔ.

Όπως εξήγησε ο ίδιος το γεγονός ότι η ΠΑΜ-Θ εξακολουθεί να έχει τον ίδιο αριθμό μελών στην Πολιτική Επιτροπή μεταφράζεται ως «ψήφος εμπιστοσύνης» που δίνεται για ακόμα μια φορά στα κομματικά στελέχη της ΝΔ στην Περιφέρεια ΑΜ-Θ αλλά και στον κομματικό μηχανισμό ευρύτερα, εμπιστοσύνη που όπως τόνισε «έρχεται να συνοδέψει και να συμπληρώσει τις κυβερνητικές πρωτοβουλίες για την περιοχή, οι οποίες ήταν σημαντικές, και θα είναι σημαντικές και ακόμα πιο εντυπωσιακές στο άμεσο μέλλον».

«Φαίνεται ότι η κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας πραγματικά υποστηρίζει την Ανατολική Μακεδονία και Θράκη, παράγοντας συγκεκριμένα αποτελέσματα, δρομολογώντας εξαιρετικές εξελίξεις για την περιοχή και συνεχίζει να βρίσκεται δίπλα στις επιχειρήσεις και τους πολίτες και τα νοικοκυριά της» ανέφερε ο ίδιος χαρακτηριστικά για να επισημάνει πως « το ίδιο έδειξαν και με την ψήφο τους και τα κομματικά στελέχη τα οποία μας εμπιστεύονται στον κομματικό ρόλο που έχουμε εδώ».

«Το συνέδριο ευκαιρία επαναεπιβεβαίωσης του ότι η ΝΔ και η κυβέρνησή της τηρεί τις προεκλογικές της δεσμεύσεις»

Κληθείς να μεταφέρει το κλίμα της διοργάνωσης ο κ. Πασχάλης θέλησε να τονίσει πως αποτέλεσε μια ευκαιρία επαναεπιβεβαίωσης του ότι «η ΝΔ και η κυβέρνησή της τηρεί τις προεκλογικές της υποσχέσεις». Αυτό, συνέχισε, είναι ένα πράγμα που τιμά τον πρωθυπουργό και δείχνει το επίπεδο της προγραμματικής δουλειάς που είχε γίνει όταν η Νέα Δημοκρατία δεν ήταν στην κυβέρνηση, ανέφερε τονίζοντας πως «ό,τι είπαμε το κάναμε ή το κάνουμε».

«Τα μέτρα και οι νομοθετικές πρωτοβουλίες που παίρνει η κυβέρνηση είναι όλα όσα είχαμε περιγράψει στο προεκλογικό μας πρόγραμμα» τόνισε ο ίδιος υπογραμμίζοντας πως αυτό ακριβώς το γεγονός φέρνει σε «αμηχανία» την αντιπολίτευση, καθώς όπως εξήγησε «για πρώτη φορά επί της ουσίας μπορεί να κατηγορεί την κυβέρνηση λόγω των διαφορετικών θέσεων που η αντιπολίτευση έχει, αλλά δεν μπορεί να κατηγορεί την κυβέρνηση λέγοντας ότι άλλα είπατε στον κόσμο και άλλα κάνετε».

«Είμαστε δίπλα σε κάθε πολίτη, δίπλα στην πατρίδα, δίπλα στην εθνική οικονομία με συνέπεια, με σοβαρότητα, χωρίς να υποθηκεύουμε το μέλλον κανενός»

«Δεν υπάρχει καμία νομοθετική πρωτοβουλία της Νέας Δημοκρατίας ή καμία άλλη πρωτοβουλία της Νέας Δημοκρατίας και της κυβέρνησής της η οποία δεν είχε περιγραφεί και δεν είχε παρουσιαστεί προεκλογικά στους ψηφοφόρους, στους Έλληνες πολίτες» ξεκαθάρισε τονίζοντας πως παράλληλα η κυβέρνηση της ΝΔ είχε να διαχειριστεί σωρεία κρίσεων, κυρίως «εισαγόμενων», τις οποίες στα μέτρα του  δυνατού και στο βαθμό που επιτάσσει το νοικοκύρεμα των οικονομικών που έχει επιτευχθεί, έχει διαχειριστεί όπως εξήγησε με επιτυχία.

«Είμαστε δίπλα σε κάθε πολίτη, δίπλα στην πατρίδα, δίπλα στην εθνική οικονομία με συνέπεια, με σοβαρότητα, χωρίς να υποθηκεύουμε το μέλλον κανενός, και το πλέον πρόσφατο παράδειγμα είναι η δέσμη μέτρων που ανακοινώθηκε για τη στήριξη των νοικοκυριών και των επιχειρήσεων, από τη μεγάλη αύξηση των τιμών του ηλεκτρικού ρεύματος» κατέληξε ο ίδιος.  

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.