Κωστας Ναλμπαντης: «Θα ειμαστε παροντες καθημερινα οπου απαιτειται»

Ο νέος Αντιπεριφερειάρχης Διοίκησης, Οικονομικών και Διαφάνειας της ΠΑΜ-Θ στις πρώτες του δηλώσεις μετά και την ανάληψη των καθηκόντων του στον «ΠτΘ»

«Ποδαρικό» στο στούντιο του «Ράδιο Παρατηρητής 94fm» έκανε για το νέο έτος ο νέος Αντιπεριφερειάρχης Διοίκησης, Οικονομικών και  Διαφάνειας κ. Κώστας Ναλμπάντης.

Ο εκλεγμένος Περιφερειακός Σύμβουλος Ροδόπης με τη διοικούσα παράταξη «Νέα Περιφερειακή Αναγέννηση» αναλαμβάνει το «χαρτοφυλάκιο» Διοίκησης, Οικονομικών και Διαφάνειας.

Ο κ.Ναλμπάντης έχει διατελέσει και στο παρελθόν σε θέσεις ευθύνης, τόσο κατά επαγγελματική όσο και κατά την πολιτική του σταδιοδρομία, ενδεικτικότερες εκ των οποίων  η θέση του Προέδρου της ΔΕΥΑ Κομοτηνής καθώς και η θέση του Διοικητή του Σισμανογλείου Νοσοκομείου Κομοτηνής.

Μιλώντας για την πορεία αυτή ο ίδιος υπογράμμισε ότι στάθηκε τυχερός στην πολιτική του σταδιοδρομία, έχοντας ως βασικό «εργαλείο» την πίστη του στην αποτελεσματικότητα των συνεργασιών. Κορυφαίο κατά την άποψή του παράδειγμα τα όσα υλοποιήθηκαν κατά την διάρκεια της θητείας του στο Σισμανόγλειο Νοσοκομείο Κομοτηνής και αφορούσαν από την ενίσχυση του ιατροτεχνολογικού εξοπλισμού έως και την ενεργειακή «θωράκισή» του.

Ερωτηθείς σχετικά με τα νέα του καθήκοντα ο ίδιος θέλησε να ευχαριστήσει τον Περιφερειάρχη ΑΜ-Θ κ. Χρήστο Μέτιο για την επιλογή υπογραμμίζοντας ότι «θα προσπαθήσω να κάνω ό,τι έκανα σε όλη μου την έως τώρα πορεία, την προσωπική και την πολιτική, να προσφέρω με όποιον τρόπο μπορώ και από όποιο πόστο».

Άλλωστε όπως εξήγησε η τοποθέτησή του στην θέση του αντιπεριφερειάρχη δεν ήταν για τον ίδιο αυτοσκοπός, ωστόσο με την βοήθεια των συνεργατών του δεσμεύτηκε ότι θα κάνουν ό,τι καλύτερο μπορούν. Στο πλαίσιο αυτό τόνισε πως ο ίδιος έχει υπηρετήσει πολλά χρόνια την παράταξη της Νέας Δημοκρατίας – μεταξύ άλλων και από την θέση του προέδρου της ΝΟ.ΔΕ. Ροδόπης -και θα συνεχίσει να την υπηρετεί, έχοντας ωστόσο πάντα φίλους και συνομιλητές και από άλλους πολιτικούς χώρους.

Οι πρώτες ημέρες του 2022 τον βρίσκουν σε περίοδο προετοιμασίας και ενημέρωσης του συνόλου των θεμάτων που αφορούν στο «χαρτοφυλάκιό» του θεματικού Αντιπεριφερειάρχη Οικονομικών, Διοίκησης και Διαφάνειας,  υποσχόμενος αναλυτική ενημέρωση επί όλων των ανοιχτών ζητημάτων εντός του αμέσως επόμενου διαστήματος. Ο κ. Ναλμπάντης ωστόσο θέλησε να υπογραμμίσει ότι «θα είμαστε παρόντες καθημερινά όπου απαιτείται» για να στείλει και τις προσωπικές του ευχές προς όλους τους πολίτες της ΠΑΜ-Θ.

«Εύχομαι σε όλον τον κόσμο Καλή Χρονιά, πρωτίστως με υγεία και ό,τι επιθυμεί ο καθένας και η κάθε μία να το έχει» κατέληξε.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.