«Κοπανα τελος» για τους δημοτικους συμβουλους

Ζητά με επιστολή του ο Σπάρτακος

Επιστολή στον πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου Κομοτηνής απέστειλε η δημοτική παράταξη «Σπάρτακος», με αφορμή το φαινόμενο των απουσιών που παρατηρείται από πλευράς συμβούλων στα έδρανα του δημοτικού συμβουλίου. Η παράταξη σχολιάζοντας αυτή την κατάσταση, ζητάει από τον πρόεδρο να επιληφθεί επί του ζητήματος και να προχωρήσει στην εφαρμογή του ισχύοντος κανονισμού λειτουργίας του Δημοτικού Συμβουλίου. 

Αναλυτικά η επιστολή: 

Κύριε πρόεδρε,
 
Μετά και την προφορική μας επικοινωνία για το θέμα των μακρόχρονων απουσιών από το Δημοτικό Συμβούλιο Κομοτηνής, επικοινωνώ μαζί σας και γραπτώς ώστε να τεθεί ένα τέλος στην απαράδεκτη αυτή κατάσταση. Μεταξύ της άτεγκτης, κατά γράμμα εφαρμογής του Κανονισμού και της απόλυτης αγνόησής του θεωρούμε ότι υπάρχει και μία μέση οδός με ανθρώπινη κατανόηση και πολιτική ευπρέπεια.
 
Επειδή όμως γνωρίζουμε και παραδείγματα που πραγματικά προσβάλλουν την ψήφο των δημοτών και τη λειτουργία της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, πόσο μάλλον όταν προέρχονται από πρόσωπα που άσκησαν στο παρελθόν καθήκοντα αντιδημάρχου, σας καλούμε να προβείτε σε εφαρμογή όσων προβλέπει ο Κανονισμός Λειτουργίας του Δημοτικού Συμβουλίου μας.
 
Όποιος δεν θέλει να εμφανιστεί ξανά στο δημοτικό συμβούλιο της πόλης μας είναι ελεύθερος να το πράξει, απλώς ας αφήσει τη θέση σε κάποιον που θα ενδιαφέρεται να προσφέρει κάτι μέσω αυτής.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.