Κοντα στην επιχειρηματικοτητα η Περιφερειακη Συνθεση

Στελέχη της παράταξης βρέθηκαν στη Λευκή Νύχτα της Κομοτηνής

Τις εκδηλώσεις της «Λευκής Νύχτας 2023» στην Κομοτηνή παρακολούθησε ο υποψήφιος Περιφερειάρχης ΑΜΘ Χριστόδουλος Τοψίδης την Παρασκευή 15/09 συνοδευόμενος από υποψήφιους/ες Συμβούλους της ΠΕ Ροδόπης με την ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΣΥΝΘΕΣΗ.

Η ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΣΥΝΘΕΣΗ αφουγκράζεται διαρκώς τις ανάγκες του εμπορικού κόσμου σε ολόκληρη την Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας καθώς η μικρομεσαία επιχείρηση αποτελεί την ραχοκοκκαλιά της τοπικής αλλά και της εθνικής οικονομίας και χρήζει στήριξης και υποστήριξης με κάθε πρόσφορο μέσο.

Η «Οικονομία» αποτελεί ξεχωριστό κεφάλαιο στο πρόγραμμα που επικοινωνεί η ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΣΥΝΘΕΣΗ με συγκεκριμένες προτάσεις για την ενίσχυση του εμπορικού κόσμου και απώτερο στόχο την βελτίωση του επιχειρηματικού περιβάλλοντος.

Δράσεις όπως η «Λευκή Νύχτα» αποδεικνύουν την διάθεση των εμπόρων και των καταστηματαρχών να τονώσουν την τοπική οικονομία, αλλά και την αγωνία τους για τις συνθήκες μέσα στις οποίες καλούνται να ανταπεξέλθουν.

Το κλιμάκιο της ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗΣ ΣΥΝΘΕΣΗΣ διαβεβαίωσε τον εμπορικό κόσμο της Κομοτηνής ότι η επόμενη διοίκηση της ΠΑΜΘ με επικεφαλής τον κο Τοψίδη θα είναι ουσιαστικός συμπαραστάτης του επιχειρείν και αρωγός σε κάθε προσπάθεια οικονομικής ανάπτυξης του τόπου μας.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.