Κομοτηνη Δυνατα: «Ντροπιαστικες εικονες στο Φαναρι»

«Πυρά» προς τη δημοτική αρχή για ανικανότητα και αδιαφορία

Κριτική στη διοίκηση του Δήμου Κομοτηνής ασκεί η παράταξη «Κομοτηνή Δυνατά» για την εικόνα που παρουσιάζει ο οικισμός Φαναρίου ενόψει καλοκαιρινής περιόδου.

Η παράταξη κάνει λόγο για «θλιβερή πραγματικότητα» συνοδεύοντας τη σχετική της ανακοίνωση με φωτογραφικό υλικό προς απόδειξη των όσων ισχυρίζεται, κατηγορώντας τη δημοτική αρχή για ανικανότητα.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Η Διοίκηση Γκαράνη είναι το πλέον χαρακτηριστικό δείγμα ανίκανης και αδιάφορης δημοτικής εξουσίας. Η αποτυχία της, υπονομεύει  το μέλλον της κοινωνίας και καταστρέφει τις προοπτικές ανάπτυξης του Δήμου. Αδυνατεί να υπερασπισθεί και να προστατέψει την δημοτική περιουσία και τις υποδομές.

Την τεκμηρίωση αυτών των αρνητικών φαινομένων έρχονται να επιβεβαιώσουν οι φωτογραφίες από την δραματική κατάσταση της περιοχής του Φαναρίου. Μιας περιοχής που θα έπρεπε να είναι κόσμημα για τον Δήμο μας, την Θράκη, την Ελλάδα. Οι εικόνες  μιλούν από μόνες τους και λένε την τραγική αλήθεια.

Το Φανάρι έχει εγκαταλειφθεί πλήρως από την δημοτική αρχή.

Το κεντρικό σιντριβάνι έχει καταντήσει σκουπιδότοπος. Τα παγκάκια είναι όλα σπασμένα. Τα φωτιστικά βρώμικα και σπασμένα. Οι κάδοι ξεχειλίζουν. Οι δρόμοι βομβαρδισμένο τοπίο. Οι κοινόχρηστοι χώροι παρατημένοι και κατεστραμμένοι.

Την απόλυτη ευθύνη για αυτή την ντροπή και παρακμή έχει ο Δήμαρχος κ. Γκαράνης και οι Αντιδήμαρχοι Καθαριότητας κ. Λεβέντ Ισμαήλ και Τουρισμού κ. Ζωγράφου. Η δημοτική αρχή έδωσε δεκάδες χιλιάδες ευρώ για μελέτη τουριστικής προβολής, παραμυθιάζει τους δημότες για τουρισμό και αφήνει σε αυτή την τραγική κατάσταση τον καλύτερο τουριστικό προορισμό του Δήμου.

Και όλη αυτή η θλιβερή πραγματικότητα του Φαναρίου τη χρονική στιγμή που ξεκινάει η καλοκαιρινή σεζόν. Ενώ οι επισκέπτες έχουν αρχίσει να καταφθάνουν, και οι κάτοικοι αλλά και επαγγελματίες της περιοχής διαμαρτύρονται διαρκώς για την κατάσταση, ο κύριος Γκαράνης, μιλάει ανυποψίαστος για τουριστική προβολή. 

Τελικά, η χαμηλή επισκεψιμότητα στην Κομοτηνή και το Φανάρι δεν προκύπτει από την έλλειψη τουριστικής προβολής αλλά από την ανικανότητα της δημοτικής αρχής να πράξει τα αυτονόητα για την πόλη και τους οικισμούς. 

Η παράταξη μας «ΚΟΜΟΤΗΝΗ ΔΥΝΑΤΑ» θα δώσει ως δημοτική αρχή τη μάχη ώστε αυτές οι εικόνες να αποτελούν ένα κακό παρελθόν. Είναι χρέος μας απέναντι στους δημότες του Φαναρίου, στο Δήμο μας και στις προοπτικές ανάπτυξης του τόπου μας».

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.