Κομοτηνη Δυνατα: Κανενα ολοκληρωμενο εργο για τον Δημο Κομοτηνης, παρα μονο μακετες

Αποτυχία έκτη της διοίκησης Γκαράνη

Έργα που μένουν στις μακέτες και αδυνατούν να ολοκληρωθούν, καταλογίζει η Κομοτηνή Δυνατά, ως την έκτη αποτυχία της διοίκησης Γκαράνη. Μάλιστα κάνει λόγο για αλαζονεία της διοίκησης τονίζοντας πως δεν έχουν καταφέρει να τελειώσουν ούτε εκείνα τα έργα που παρέλαβαν από την προηγούμενη δημοτική αρχή.

Ακολουθεί αναλυτικά η ανακοίνωση της «Κομοτηνής Δυνατά»

Σχέδια επί χάρτου έχουν μείνει όλα τα έργα που θα έπρεπε να υλοποιηθούν κατά τη διάρκεια της θητείας του κ. Γκαράνη. Έργα πνοής, που θα έδιναν μια σημαντική ανάσα στην καθημερινότητα και την ποιότητα ζωής των δημοτών δεν ολοκληρώθηκαν ποτέ.

Είναι πράγματι πρωτοφανής η κατάσταση που επικρατεί εδώ και τέσσερα χρόνια στον Δήμο Κομοτηνής με τα πολυδιαφημισμένα έργα που ανέλαβε να υλοποιήσει κατά τη διάρκεια της θητείας του ο κ. Γκαράνης, και μέχρι και σήμερα είναι όλα ανολοκλήρωτα, μισό- υλοποιημένα και τα περισσότερα, στα χαρτιά.

Εξαιτίας σοβαρών ελλείψεων και λαθών στους φακέλους των έργων, εξαιτίας καθυστερήσεων και παραλείψεων που οδήγησαν σε επανεξετάσεις και σε ανασυντάξεις των μελετών, αλλά κυρίως, εξαιτίας της αδιαφορίας και της ασυνέπειας του κ. Γκαράνη και των συνεργατών του, κανένα από τα έργα που έπρεπε να έχουν ήδη γίνει δεν ολοκληρώθηκε.

Παρά τις πολύ φιλότιμές προσπάθειες της Τεχνικής Υπηρεσίας, που με ελάχιστα άτομα δίνουν καθημερινά αγώνα, η «αλαζονεία» της διοίκησης δεν επιτρέπει την αρμονική συνεργασία.

Μάλιστα δεν έχουν καταφέρει να τελειώσουν ούτε εκείνα τα έργα που παρέλαβαν από την προηγούμενη δημοτική αρχή.

  • Αναπλάσεις οδών στο κέντρο
  • Πολιτιστική διαδρομή Βυζαντινού Κάστρου
  • Δημοτική Αγορά
  • Σχολικές υποδομές
  • Αγροτικοί δρόμοι
  • Πλατεία Φαναρίου
  • Αναβάθμιση στάσεων και κυκλοφοριακών νησίδων

Όσο κι αν προσπαθεί να θολώσει την κρίση των δημοτών με πολυσέλιδα προεκλογικά διαφημιστικά έντυπα, ο κ. Γκαράνης απέτυχε να ολοκληρώσει έστω και ένα έργο στον Δήμο Κομοτηνής.

Οι Δήμαρχοι κρίνονται από το έργο τους και όχι από τις υποσχέσεις τους μετά από τόσα χρόνια στη διοίκηση.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.