Κοινωνικο Παντοπωλειο θελει να δημιουργησει ο Δημος Ιασμου

Στο δημοτικό συμβούλιο η εισήγηση του δημάρχου Οντέρ Μουμίν

Την ίδρυση κοινωνικού παντοπωλείου θέτει ως επόμενο στόχο της ενίσχυσης των κοινωνικών υπηρεσιών της η διοίκηση του Δήμου Ιάσμου. Τη νέα στόχευση έκανε γνωστή ο δήμαρχος κ. Οντέρ Μουμίν, εξηγώντας πως «η δημοτική αρχή στην πρώτη διετία της θητείας της δίνει ιδιαίτερη βαρύτητα στις κοινωνικές υπηρεσίες».

Ο ίδιος ξεκαθάρισε πως «η ίδρυση νέων δομών κοινωνικών υπηρεσιών αποτελεί πρωταρχικό μέλημα για την επόμενη μέρα του τόπου μας και για όλους εμάς που βρισκόμαστε στη διοίκηση του δήμου Ιάσμου» για να ανακοινώσει στη συνέχεια πως απέστειλε προς τη γραμματεία του δημοτικού συμβουλίου την εισήγησή του για την ίδρυση κοινωνικού παντοπωλείου. Η ιδέα για την ίδρυση της νέα δομής όπως αποκάλυψε ο κ. Μουμίν ήρθε σε συνέχεια της τελευταίας επίσκεψης στον δήμο Νεάπολης-Συκεών, δήμο πρότυπο, όπως τον χαρακτήρισε στις κοινωνικές υπηρεσίες.

Όσο για το διαδικαστικό ο δήμαρχος Ιάσμου εξήγησε πως για την ίδρυση απαιτείται απόφαση του δημοτικού συμβουλίου, εκφράζοντας τη βεβαιότητά του πως «οι δημοτικοί σύμβουλοι όλων των παρατάξεων, προτάσσοντας το συμφέρον του τόπου και την ουσιαστική βοήθεια που θα δώσει αυτή η δομή σε άπορους συνδημότες μας θα υπερψηφίσουν την ίδρυση του κοινωνικού παντοπωλείου με ομόφωνη απόφαση του δημοτικού συμβουλίου».

Ο ίδιος ευχήθηκε κλείνοντας να ολοκληρωθούν άμεσα οι διαδικασίες και το συντομότερο να ξεκινήσει τη λειτουργία της η νέα κοινωνική δομή, «για να μπορέσει να απαλύνει τον πόνο και να δώσει χείρα βοηθείας στους συνδημότες μας που μας έχουν ανάγκη».    

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.