Κοινωνια Πολιτων: «Για αλλη μια φορα ο κ. Γραβανης εκτοξευει λασπη και ψευδη αντι να δινει απαντησεις»

«Ικανός ηγέτης είναι αυτός που έχει θέσεις, όραμα και στρατηγική∙ όχι αυτός που αναζητά συνέχεια τις ευθύνες της αποτυχίας του στους άλλους»

Με ανταλλαγή ανακοινώσεων και προσωπικές μομφές προς τα πρόσωπα των επικεφαλής, σηκώνουν τους τόνους της προεκλογικής αντιπαράθεσης, ενόψει της κάλπης του Οκτωβρίου, οι δημοτικές παρατάξεις «Κοινωνία Πολιτών» και «Κομοτηνή Δυνατά».

Τελευταίος σταθμός αυτής της αντιπαράθεσης η ανακοίνωση της «Κοινωνίας Πολιτών» με την οποία κατηγορεί τον κ. Αντώνη Γραβάνη για υπεκφυγές και ψεύδη. «Για άλλη μία φορά ο επικεφαλής της Δημοτικής Παράταξης “Σύμπραξη Προοπτικής” απαντά με ψεύδη, συκοφαντίες και λάσπη στον ανεμιστήρα!» σημειώνει χαρακτηριστικά η διοικούσα παράταξη του Δήμου Κομοτηνής, επισημαίνοντας με νόημα πως  «η άσκηση διοίκησης και πολιτικής προϋποθέτει θέσεις και υλοποίηση προγράμματος».

Όπως εξηγεί η «Κοινωνία Πολιτών», «του ασκήσαμε κριτική για αναποτελεσματική διοίκηση, για μη εφαρμογή εδώ και χρόνια των προεκλογικών του εξαγγελιών, για μη ανάληψη πρωτοβουλιών και για μη αναζήτηση ευθυνών κι αυτός μας ανταπάντησε ότι για την τραγική οικονομική κατάσταση των επαγγελματιών του τόπου μας δεν φταίει αυτός και η ανεπάρκειά του, αλλά ο Δήμος! Για τις δε 12+1 προεκλογικές του θέσεις που έγιναν καπνός, λέει ότι δε φέρει ευθύνη αυτός, αλλά ο Δήμαρχος!».

Στην ίδια ανακοίνωση, ο επικεφαλής της «Κοινωνίας Πολιτών» κ. Γιάννης Γκαράνης, σε πρώτο ενικό, δεν αφήνει αναπάντητη και την μομφή του κ. Γραβάνη περί διάλυσης του Σωματείου ιδιοκτητών γυμναστηρίων και επαγγελματιών γυμναστών Ροδόπης, τονίζοντας πως πρόκειται για ψεύδη. «Να τον ενημερώσω ότι το Σωματείο, που βιάστηκε να το χαρακτηρίσει ως “κλειστό”, προκειμένου να δικαιολογήσει τα αδικαιολόγητα αποτελέσματα της ανεπάρκειάς του, είναι ορθάνοιχτο! Απόδειξη αυτού είναι οι φορολογικές δηλώσεις που υποβάλλονται αδιάλειπτα και είναι στην άμεση διάθεση του κάθε ενδιαφερόμενου. Το ότι δεν είναι εγγεγραμμένο μέλος της Ομοσπονδίας δε σημαίνει ότι είναι ανενεργό!» σημειώνει ο κ. Γκαράνης.

«Όσο για τις κατηγορίες λάσπης περί των απ’ ευθείας αναθέσεων», η «Κοινωνία Πολιτών» τονίζει ότι «όλες είναι αναρτημένες στη Διαύγεια κι ότι έχουμε ακολουθήσει σε κάθε βήμα απαρέγκλιτα τις νόμιμες διαδικασίες» προτρέποντας τον κ. Γραβάνη «αν έχει εντοπίσει παρανομίες ή παρατυπίες ας τις αναφέρει, χωρίς να εκτοξεύει λάσπη συκοφάντησης γενικά κι αόριστα».

«Ικανός ηγέτης είναι αυτός που έχει θέσεις, όραμα και στρατηγική αντιμετώπισης των προβλημάτων, όχι αυτός που αναζητά συνέχεια τις ευθύνες της αποτυχίας του στους άλλους με παραπλανητικά κι ανυπόστατα ψεύδη!» υπενθυμίζει με νόημα κλείνοντας την ανακοίνωσή της η «Κοινωνία Πολιτών».

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.