Κοινωνια Πολιτων: 16 ακομη υποψηφιοι Συμβουλοι της Δημοτικης Κοινοτητας Κομοτηνης

«Γνώμονας της δράστης του η αγάπη τους για την Κομοτηνή και τους ανθρώπους της»

Δεκαέξι ακόμη υποψηφίους για τη Δημοτικής Κοινότητας Κομοτηνής ανακοίνωσε η «Κοινωνία Πολιτών».

Όπως επισημαίνει ο δήμαρχος Κομοτηνής και εκ νέου υποψήφιος κ. Γιάννης Γκαράνης, πρόκειται για  υποψήφιους «που με τη δυναμική της θέλησής τους και των οραμάτων τους για μια Κομοτηνή συμμετοχική, πλουραλιστική και ενεργά αναπτυσσόμενη έρχονται να στελεχώσουν πολιτικά την παράταξή μας. Προστίθενται κι αυτοί στη μεγάλη πολιτική οικογένεια της «Κοινωνίας Πολιτών», ενστερνιζόμενοι τον στρατηγικό μας σχεδιασμό για μια νέα αυτοδιοικητική θητεία, με ελπίδα και νικηφόρα προοπτική. Συστρατεύονται μαζί μας, χωρίς ιδεολογικές περιχαρακώσεις, έχοντας ως κύριο γνώμονα της δράσης τους την αγάπη τους για την Κομοτηνή και τους ανθρώπους της. Μια Κομοτηνή, όπου: Όλοι είναι απαραίτητοι, κανείς δεν περισσεύει».

Οι δεκαέξι υποψήφιοι της Δημοτικής Κοινότητας Κομοτηνής είναι οι:

Αναστασιάδης Λάζαρος

Γεννήθηκε το 1970 στην Αμπχαζία. Είναι παντρεμένος και πατέρας δυο παιδιών. Από το 1992 ζει και εργάζεται στην Ελλάδα. Είναι κάτοικος Θρυλορίου. Είναι απόφοιτος Τεχνικής Σχολής με ειδικότητα «Τεχνικός Συντηρητής Βαρέων Μηχανημάτων δευτέρου βαθμού». Είναι χειριστής κλαρκ 300 HP και άνω και οδηγός με δίπλωμα κατηγορίας Α-Β-Γ-Δ-Ε. Από το 1994 μέχρι και σήμερα εργάζεται αδιάλειπτα ως χειριστής και οδηγός σε ιδιωτικές τεχνικές εταιρίες στην Κομοτηνή.

Αραμπατζίδης Ολύμπιος

Γεννήθηκε και ζει στην Κομοτηνή. Είναι πτυχιούχος της ειδικότητας Τεχνικός Εφαρμογών Πληροφορικής του Τομέα Πληροφορικής του Επαγγελματικού Λυκείου Κομοτηνής. Για 25 χρόνια δραστηριοποιήθηκε επαγγελματικά στον χώρο του εμπορίου, ενώ σήμερα είναι δημοτικός υπάλληλος. Είναι ενεργός μέλος της Kοινωνίας Πολιτών και συμμετέχει στη διοίκηση του Συλλόγου Πολυτέκνων Ροδόπης. Πιστεύει ότι με τη συμμετοχή των πολιτών στην τοπική διακυβέρνηση μπορούν να οικοδομηθούν καλύτερες πολιτικές και  υπηρεσίες για τις τοπικές κοινωνίες. Είναι παντρεμένος και πατέρας τεσσάρων παιδιών.

Βεργίδης Γεώργιος

Γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Κομοτηνή. Είναι απόφοιτος του κολλεγίου Μαντουλίδη. Ασχολήθηκε από μικρός με τον αθλητισμό και έπαιξε μπάσκετ στον ΓΑΣ Κομοτηνής και επαγγελματικά στον ΑΡΗ Θεσσαλονίκης. Δραστηριοποιείται τα τελευταία 20 χρόνια ως ελεύθερος επαγγελματίας στον χώρο του εμπορίου. Στόχος του είναι η ανάδειξη της πολυπολιτισμικότητας του τόπου και η ομαλή συνεργασία των πολιτών χωρίς διακρίσεις θρησκείας, ηλικία ή φύλου.

Δροσίδου Αικατερίνη – Ειρήνη (Τίνα)

Γεννήθηκε και κατοικεί στην Κομοτηνή. Είναι παντρεμένη με τον εκπαιδευτικό Κωνσταντίνο Νικόπουλο και έχουν δύο παιδιά, 9 και 6 ετών.

Είναι Χημικός απόφοιτη της Σχολής Θετικών Επιστημών του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης και κατέχει μεταπτυχιακή εξειδίκευση στην Εκπαίδευση Ενηλίκων. Είναι μέλος της Ένωσης Ελλήνων Χημικών και έχει λάβει αρκετές επιμορφώσεις που αφορούν στην εκπαίδευση και τη  διοίκηση των εκπαιδευτικών μονάδων.

Διδάσκει για πολλά χρόνια σε φροντιστήρια του νομού, καθώς και σε ενήλικες στα ΙΕΚ ΔΥΠΑ. Πρόσφατα ασχολήθηκε με τη διδασκαλία στο Σχολείο Δεύτερης Ευκαιρίας Κομοτηνής καθώς και στο μάθημα της ενισχυτικής διδασκαλίας της Χημείας  σε πολλά γυμνάσια του νομού.

Είναι μέλος του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του 10ου Δημοτικού σχολείου Κομοτηνής και την περσινή χρονιά διατέλεσε πρόεδρος του Συλλόγου του 10ου Νηπιαγωγείου Κομοτηνής. Συμμετέχει εθελοντικά στο παιδικό φεστιβάλ We Grow και σε άλλες εθελοντικές δράσεις διαφόρων συλλόγων, καθώς είναι άτομο που της αρέσει να προσφέρει ανιδιοτελώς τις γνώσεις και την εμπειρία της οπουδήποτε της ζητηθεί.

Κιουτσούκης Κυπριανός (Σταύρος)

Γεννήθηκε και κατοικεί στην Κομοτηνή. Τελείωσε το Τεχνικό Επαγγελματικό Λύκειο  με την ειδικότητα του μηχανολόγου. Εργάζεται στον ιδιωτικό τομέα, σε πρατήριο υγρών καυσίμων.

Ασχολείται με τον αθλητισμό και συγκεκριμένα το ποδόσφαιρο και συμμετέχει στην ομάδα των Παλαίμαχων του Πανθρακικού.

Κιρ Χαλήλ Ισμαήλ

Γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Κομοτηνή. Είναι παντρεμένος με ένα παιδί. Σπούδασε  Τ.Ε.Ε «Θερμοϋδραυλικών» και Ι.Ε.Κ «Φυσικό Αέριο».

Ασκεί ενεργά την τέχνη του. Από το 2008 μέχρι σήμερα διατηρεί κατάστημα στον χώρο της εστίασης. Αγαπάει τον αθλητισμό και είναι πρόεδρος εδώ και 10 χρόνια σε τοπική ποδοσφαιρική ομάδα, στην «Α.Σ. Νεολαία Αλανότοπος».

Κοβαλίδου Ολένα

Γεννήθηκε στο Χάρκοβο της Ουκρανίας όπου και μεγάλωσε. Σπούδασε Πολιτικός Μηχανικός στην Ουκρανία. Το 1996 ήρθε στην Κομοτηνή, αναγνώρισε το πτυχίο της και έκανε έναρξη επαγγέλματος. Από το 2003 δραστηριοποιείται ως ελεύθερος επαγγελματίας και διατηρεί δικό της γραφείο στην Κομοτηνή ως Πολιτικός Μηχανικός.

Το 2019 απέκτησε το πτυχίο της συμβούλου ψυχικής υγείας από το Μόναχο της Γερμανίας, αναγνώρισε το πτυχίο της και από τότε δραστηριοποιείται σαν σύμβουλος ψυχικής υγείας.

Έχει δυο παιδιά, την Αλίνα και τη Χριστίνα και δυο εγγόνια.  

Αγαπάει την πόλη της Κομοτηνής όπου ζει και θέλει να συμμετέχει στην αυτοδιοίκηση συμβάλλοντας στην ανάπτυξή της.

Μεμεταλή Φεριδούν

Γεννήθηκε το 1973. Μεγάλωσε και ζει στην Κομοτηνή. Είναι παντρεμένος με δυο παιδιά. Ο γιος του, Αλή, σπούδασε Πληροφορική και Κομμωτική και η κόρη του, Αλέβ είναι Νοσηλεύτρια και εργάζεται ως Προϊσταμένη Προσωπικού σε ιδιωτική Νευρολογική Κλινική της Κομοτηνής. Από το 1983 διατηρεί κατάστημα υποδημάτων στην Κομοτηνή. Επίσης, δραστηριοποιείται στις λαϊκές αγορές. Αγαπάει την πόλη του και θέλει να προσφέρει, ειδικά στον εμπορικό κόσμο που περνάει κρίσιμες μέρες γι’ αυτό κατεβαίνει υποψήφιος για δεύτερη φορά με τον Ιωάννη Γκαράνη.

Μουντούνης Δημήτρης

Γεννήθηκε στην Κομοτηνή το 1990, όπου και κατοικεί. Αποφοίτησε από το 1ο Γενικό Λύκειο Κομοτηνής το 2010 οπότε και εισήχθη στον Ελληνικό Στρατό, όπου υπηρετεί μέχρι και σήμερα. Από το 2019 μέχρι τώρα συμμετέχει στο Δ.Σ. της ομάδας «ΔΟΞΑ Ν. ΣΙΔΗΡΟΧΩΡΙΟΥ», καθώς ο αθλητισμός αποτελούσε πάντα ενεργό κομμάτι της ζωής του. 

Αποφάσισε να ασχοληθεί με τα κοινά γιατί διακατέχεται από πνεύμα συνεργασίας και του αρέσει ν’ αναλαμβάνει πρωτοβουλίες ικανές να βελτιώσουν την ποιότητα ζωής όλων.

Μπαχτσεβάνη Ευανθία (Εύα)

Γεννήθηκε και μεγάλωσε στην πόλη της Κομοτηνής. Είναι 29 ετών. Είναι παντρεμένη με τον Βασίλη Ξενοδοχίδη. Είναι απόφοιτη του Μουσικού Σχολείου Κομοτηνής. Η ενασχόλησή της με τη μουσική ξεκίνησε από πολύ μικρή ηλικία. Ασχολείται με την εκπαίδευση τα τελευταία έξι χρόνια. Είναι κάτοχος πτυχίου του Τμήματος Επιστημών Εκπαίδευσης στην Προσχολική Ηλικία του Δημοκριτείου Πανεπιστημίου Θράκης. Στο πλαίσιο των σπουδών της επέκτεινε τις γνώσεις της με επιμόρφωση στην Ειδική Αγωγή στο Πανεπιστήμιο Πατρών. Έχει παρακολουθήσει πλήθος σεμιναρίων που σχετίζονται με τον κλάδο των σπουδών της, αλλά και με τον κλάδο της υγείας, όπως σεμινάριο πρώτων βοηθειών, αλλά και σεμινάριο για την ψυχική υγεία των παιδιών προσχολικής ηλικίας και άνω.  

Ντζανίδου Διάνα

Γεννήθηκε στην Τυφλίδα Γεωργίας. Μεγάλωσε στην Ξάνθη και τελείωσε εκεί το Λύκειο. Στη συνέχεια σπούδασε στο Τμήμα Κοινωνικής Διοίκησης του Δημοκριτείου Πανεπιστημίου Θράκης, στην κατεύθυνση Κοινωνικής Εργασίας. Έκανε την πρακτική της άσκηση στα Δικαστήρια Ανηλίκων στην Κομοτηνή, όπου και ευαισθητοποιήθηκε για μια σειρά κοινωνικών θεμάτων. Εργάστηκε ως κοινωνική λειτουργός στον Σύλλογο «ΠΕΡΠΑΤΩ» και στις Κοινωνικές Υπηρεσίες του Δήμου Αρριανών. Παρακολούθησε πολλά σεμινάρια γύρω από την κακοποίηση παιδιών και την ενδοοικογενειακή βία.

Γνωρίζει άπταιστα ρωσικά, τούρκικα και αγγλικά. Είναι παντρεμένη με τον Στρατιωτικό, Κωνσταντίνο Μιχαηλίδη και έχουν  δυο παιδιά.  

Αυτό που θέλει να προσφέρει μέσα από την αυτοδιοίκηση είναι η βελτίωση των υποδομών για τα παιδιά.

Παπαδόπουλος Δημήτριος

Γεννήθηκε στους Σοφάδες Καρδίτσας και διαμένει στην Κομοτηνή. Είναι καθηγητής Φυσικής Αγωγής στην εκπαίδευση. Είναι πτυχιούχος ΤΕΦΑΑ Αθηνών (Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο). Είναι παντρεμένος και έχει δύο γιούς, 19 και 16 ετών. Η σύζυγός του είναι εκπαιδευτικός στη Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση. Έχει εργαστεί ως εκπαιδευτικός- προπονητής στην Γ.Γ.Α. από το 1988 έως το 2000, ως εκπαιδευτής στο μάθημα της Φυσικής Αγωγής στη Σχολή Αστυνομίας στην Αθήνα από το 1996 έως το 2000, καθώς, επίσης, στη Σχολή Αστυφυλάκων Διδυμοτείχου το 2012-2013, στην εκπαίδευση των ειδικών φρουρών. Διατέλεσε υπεύθυνος του δημοτικού γυμναστηρίου στον Δήμο Σοφάδων. Εργάστηκε σε πρόγραμμα του Ινστιτούτου Διαρκούς Εκπαίδευσης Ενηλίκων ως επιμορφωτής στη «Συμβουλευτική Γονέων» σε ενήλικες ΡΟΜΑ. Από το 2005 έως και σήμερα εργάζεται ως εκπαιδευτικός στην Α/θμια και Β/θμια εκπαίδευση. Την περσινή χρονιά ήταν καθηγητής στο Δημοτικό σχολείο Κοσμίου και στο 10ο Κομοτηνής. Εργάστηκε ως προπονητής ποδοσφαίρου στην Αθήνα και στον Αθλητικό Ποδοσφαιρικό Σύλλογο Σοφάδων, τον οποίο και ίδρυσε.

Σαλή Χαλήλ Ιμπράμ

Γεννήθηκε στην Κομοτηνή και  κατοικεί στη συνοικία Ηφαίστου της Κομοτηνής.    Δραστηριοποιείται επί 25 χρόνια ως ελεύθερος επαγγελματίας και διατηρεί κρεοπωλείο εδώ και 18 χρόνια στον Ήφαιστο.

Είναι παντρεμένος με την Ναφιέ Κιορ Σαλή και έχει τέσσερα παιδιά. Κατεβαίνει ως υποψήφιος γιατί θέλει να συμβάλλει στη βελτίωση των συνθηκών διαβίωσης των κατοίκων του οικισμού.

Τα τελευταία τέσσερα χρόνια είναι Πρόεδρος στον Μορφωτικό Σύλλογο Νεολαίας Ηφαίστου, σε μια προσπάθεια συγκράτησης των νέων στην περιοχή.

Σιτζάκ Χουσεϊν Ριτβάν

Γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Κομοτηνή. Τέλειωσε το Τεχνικό Επαγγελματικό Λύκειο Κομοτηνής με  την ειδικότητα του Ηλεκτρολόγου. Το 2013 ξεκίνησε να εργάζεται ως συμβασιούχος στον Δήμο Αρριανών και στη συνέχεια απέκτησε μόνιμο διορισμό. Τα τελευταία τέσσερα χρόνια εργάζεται στον Δήμο Παγγαίου. Είναι παντρεμένος και έχει τρία παιδιά.

Από την εμπειρία του στην αυτοδιοίκηση επιθυμεί να προσφέρει τα μέγιστα στον τόπο του, για τη δημιουργία καλύτερων υποδομών προς όλους τους δημότες αλλά και τους επισκέπτες.  

Στυλπνοπούλου Χρυσάνθη

Γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Κομοτηνή. Σπούδασε στο ΤΕΙ Θεσσαλονίκης Διαιτολογία – Κλινική Διατροφολογία. Στη συνέχεια επέστρεψε στην Κομοτηνή και σπούδασε Νοσηλευτική στη Σχολή του Σισμανογλείου Νοσοκομείου Κομοτηνής. Άσκησε για μικρό χρονικό διάστημα το επάγγελμα της Νοσηλεύτριας.

Είναι ενεργή φιλόζωη την τελευταία δεκαετία και εδώ και τέσσερα χρόνια διατηρεί δικό της καταφύγιο αδέσποτων ζώων, όπου φροντίζει σκυλιά, γατούλες και κουνελάκια. Τον τελευταίο χρόνο εργάζεται στο Δημοτικό Κυνοκομείο Κομοτηνής, επιχειρώντας να συμβάλλει στην ορθή διαχείριση των αδέσποτων στην πόλη της Κομοτηνής και να βοηθήσει τα αδέσποτα.

Τα τελευταία δέκα χρόνια διατηρεί συμβόλαιο με τον εκδοτικό οίκο ΛΙΒΑΝΗ και αναμένει την έκδοση του βιβλίου της.

Χαφούζ Μεμέτ Μουσταφά

Γεννήθηκε το 1981 και κατοικεί μόνιμα στην Κομοτηνή. Ολοκλήρωσε την υποχρεωτική εκπαίδευση και σπούδασε για μικρό χρονικό διάστημα στο εξωτερικό. Τα τελευταία 20 χρόνια διατηρεί κατάστημα εστίασης στη γειτονιά Πέρδικα της Κομοτηνής. Ήταν υποψήφιος τοπικός σύμβουλος στην τοπική ενότητα του Δήμου Κομοτηνής στις δημοτικές εκλογές του 2019 με την παράταξη «Κοινωνία Πολιτών». Είναι παντρεμένος και πατέρας δύο παιδιών. Εδώ και πολλά χρόνια ασχολείται με τα κοινά.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.