Κλιμα αισιοδοξιας και εμπιστοσυνης στην Ξυλαγανη για τον Δημητρη Χαριτου

Ο υπ. βουλευτής βρέθηκε στον οικισμό και συνομίλησε σε ζεστό κλίμα με τους ανθρώπους του οικισμού

Μία από τις πλέον δυναμικές και παραγωγικές περιοχές της Ροδόπης, την Ξυλαγανή επισκέφθηκε το πρωί της Τρίτης ο υποψήφιος βουλευτής Ροδόπης του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Δημήτρης Χαρίτου, περπάτησε στη λαϊκή αγορά και συνομίλησε σε ζεστό κλίμα με τους ανθρώπους στη λαϊκή αγορά, τους συγκεντρωμένους στα καφενεία και τα στέκια του οικισμού, ενώ άκουσε και τις ανησυχίες των επαγγελματιών που διατηρούν καταστήματα. Ο υποψήφιος βουλευτής έγινε δεκτός και άκουσε τα πολύ καλά λόγια των κατοίκων της Ξυλαγανής, που παρακολουθούν και αναγνωρίζουν την δραστηριότητά του στη Βουλή όλα αυτά τα χρόνια. Ιδιαίτερα τις  προσπάθειες  που έκανε για να αναδείξει με σοβαρότητα και ευπρέπεια, όπως του αναγνώρισαν οι συνομιλητές του, τα σοβαρά προβλήματα της περιοχής και του ευχήθηκαν καλή επιτυχία στις επερχόμενες εκλογές. Ενώ πολλοί ήταν εκείνοι που  εξέφραζαν την εμπιστοσύνη τους στο πρόσωπό του και δημόσια την υποστήριξη τους στον αγώνα του.

Οι κάτοικοι της Ξυλαγανής ζήτησαν από τον υποψήφιο βουλευτή να συνεχίσει να είναι δίπλα τους, όπως ήταν μέχρι σήμερα, και να παλεύει για τα προβλήματα που ταλανίζουν την περιοχή, όπως την εγκατάλειψη της από τους νέους κυρίως ανθρώπους, αλλά και τα σοβαρά προβλήματα που αντιμετωπίζει ο αγροτικός κόσμος, οι εργαζόμενοι, οι μικροί επαγγελματίες που  παλεύουν με την καθημερινότητα, λόγω τους πλήγματος που δέχονται τα διαθέσιμα εισοδήματά τους, μισθοί και συντάξεις από την ανεξέλεγκτη ακρίβεια και την αισχροκέρδεια που ανέχεται η σημερινή κυβέρνηση.

Στις επαφές του στην Ξυλαγανή ο υποψήφιος βουλευτής υπενθύμιζε στους συνομιλητές του τις πρωτοβουλίες που ανέλαβε για τα μεγάλα θέματα της περιοχής, ενώ τόνιζε σε όλους ότι τα τέσσερα αυτά χρόνια ως βουλευτής πορεύτηκε έχοντας πάντα ως βασική αρχή του, ότι πάνω από όλα είναι ο τόπος μας και οι άνθρωποι του. Υπογραμμίζοντας ότι σήμερα είναι ισχυρό το αποτύπωμα της Ροδόπης στη Βουλή και αύριο ισχυρή η κοινοβουλευτική εκπροσώπηση της Ροδόπης στα κέντρα λήψης των αποφάσεων. Τέλος σημείωσε πως μία νέα προοδευτική διακυβέρνηση θα έχει ως άμεση προτεραιότητα την επούλωση των βαθιών πληγών που αφήνουν οι πολιτικές της σημερινής κυβέρνησης.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.