Κλιμα αισιοδοξιας και εμπιστοσυνης στην Κομοτηνη για τον υποψηφιο βουλευτη Ροδοπης ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Δημητρη Χαριτου

Έντονο το ενδιαφέρον των πολιτών και ζωηρή η συζήτηση για το ενδεχόμενο των διπλών εκλογών

Ο υποψήφιος βουλευτής Ροδόπης του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Δημήτρης Χαρίτου περπάτησε το πρωί της Τετάρτης σε κεντρικά σημεία και σε καφέ της πόλης, συνομίλησε σε εγκάρδιο κλίμα με τους παρευρισκόμενους με τους οποίους, μάλιστα, είναι σε συνεχή διάλογο. Είναι πολίτες που παρακολουθούν και αναγνωρίζουν τις δραστηριότητες του στη Βουλή όλα αυτά τα χρόνια. Ιδιαίτερα τις προσπάθειες που έκανε τα τέσσερα αυτά χρόνια για να αναδείξει τα σοβαρά θέματα της περιοχής, καταθέτοντας προτάσεις για την αντιμετώπιση τους έχοντας πάντα ως γνώμονα το συμφέρον του τόπου και τις ανάγκες των ανθρώπων του.

Έντονο το ενδιαφέρον και ζωηρή η συζήτηση για το ενδεχόμενο των διπλών εκλογών με απλή αναλογική αρχικά και με ενισχυμένη στις δεύτερες. Με τον υποψήφιο βουλευτή, πέραν των άλλων, να υπενθυμίζει στους συνομιλητές του ότι οι βουλευτές ουσιαστικά εκλέγονται στις 21 του Μάη, αφού στο ενδεχόμενο της δεύτερης εκλογικής αναμέτρησης δεν θα υπάρχει σταυρός προτίμησης, αλλά η λίστα που θα καταθέσουν τα κόμματα με σειρά κατάταξης και άρα εκλογιμότητας των υποψηφίων με βάση τη σταυροδότηση της πρώτης εκλογής στις 21 του Μάη. 

Οι συνομιλητές του ευχήθηκαν καλή επιτυχία στον υποψήφιο βουλευτή στις  επερχόμενες εκλογές, του εξέφρασαν την εμπιστοσύνη τους στο πρόσωπό του και την υποστήριξη τους στον αγώνα του. Ενώ του ζήτησαν να συνεχίσει, όπως μέχρι σήμερα, να είναι κοντά στους ανθρώπους, να συνομιλεί μαζί τους και να ακούει τα όσα δύσκολα βιώνουν στην καθημερινή τους ζωή. Ο υποψήφιος βουλευτής τους ευχαρίστησε για τα καλά λόγια και τις ευχές και τους διαβεβαίωσε ότι έτσι θα συνεχίσει τη νέα περίοδο, υπενθυμίζοντας ότι τα τέσσερα αυτά χρόνια ως βουλευτής πορεύτηκε έχοντας πάντα ως βασική αρχή του, ότι πάνω από όλα είναι ο τόπος μας και οι άνθρωποι του. Υπογραμμίζοντας ότι σήμερα είναι ισχυρό το αποτύπωμα της Ροδόπης στη Βουλή και αύριο ακόμη πιο αναγκαία η πιο ισχυρή εκπροσώπηση της Ροδόπης στα κέντρα λήψης των αποφάσεων.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.