Κηρυξε και επισημα την εναρξη του προεκλογικου της αγωνα η Περιφερειακη Συνθεση

Παρουσίασε τους πρώτους 8 υποψηφίους στην ΠΕ Δράμας

Χριστόδουλος Τοψίδης: «Στόχος μας ήταν και παραμένει ο άνθρωπος, ο πολίτης της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας Θράκης»

Τους πρώτους οκτώ υποψήφιους που θα στελεχώσουν το ψηφοδέλτιο της Περιφερειακής Σύνθεσης στην ΠΕ Δράμας, παρουσίασε ο επικεφαλής της παράταξης Χριστόδουλος Τοψίδης κηρύσσοντας ουσιαστικά την έναρξη του αγώνα ενόψει των εκλογών της 8ης Οκτωβρίου 2023.

Τα ονόματα των υποψηφίων είναι: Θένια Βασιλειάδου, Αργύρης Πατακάκης, Μιχάλης Μουρβετίδης, Αλέξανδρος Παναγιωτίδης, Νίκος Τσαύλος, Μανώλης Μπαλαντινάκης, Χρήστος Γκόντιας, Χρήστος Κιοσσές.

Χρ. Τοψίδης: «Σε λίγους μήνες θα βάλουμε τέλος στις καθεστωτικές πρακτικές που κρατούν την Περιφέρεια μας καθηλωμένη»

Μετά την ανακοίνωση των ονομάτων και το καλωσόρισμα των νέων μελών στην παράταξη, ο επικεφαλής της Περιφερειακής Σύνθεσης Χριστόδουλος Τοψίδης, δήλωσε σχετικά: «Σήμερα από τη Δράμα κηρύσσουμε επίσημα την έναρξη του προεκλογικού μας αγώνα – ενός αγώνα που δεν έχει σταματήσει από την πρώτη ημέρα που ξεκίνησε η ενασχόλησή μας με τον Β βαθμό της Τοπικής Αυτοδιοίκησης στην Περιφέρεια μας.

Η παράταξή μας από την ημέρα που δημιουργήθηκε παραμένει προσηλωμένη σε έναν στόχο και αυτός είναι ο άνθρωπος, ο πολίτης της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας Θράκης, η πρόοδος και η ευημερία του. Είμαι περήφανος που όλα τα μέλη της παράταξης μας μέχρι σήμερα εργάζονται προσηλωμένα για την ανάδειξη των προβλημάτων της περιοχής μας, προτείνουν λύσεις, έχουν οργανωμένες προτάσεις, που όλες μαζί συνιστούν το πρόγραμμά μας που θα παρουσιαστεί εν ευθέτω χρόνω.

Γνωρίζω πολύ καλά ότι οι πολιτικοί μας αντίπαλοι, ελλείψει άλλων επιχειρημάτων διακινούν ανυπόστατες φημολογίες, αλλά δεν τους επιτρέπω να μας παρασύρουν σε κουτσομπολιά και κουβέντες καφενείου. Η δική μου απάντηση – η δική μας απάντηση είναι η προσήλωση στον στόχο και την πορεία μας η οποία θα είναι νικηφόρα χάρη στη στήριξη όλων υμών.

Από δω, από τη Δράμα, την οποία κάποιοι έχουν ξεχάσει και επιτρέπουν σε ορισμένους να τη διαχειρίζονται ως τσιφλίκι τους, υπόσχομαι ότι σε λίγους μήνες θα βάλουμε τέλος στις καθεστωτικές πρακτικές που κρατούν την Περιφέρεια μας καθηλωμένη στις τελευταίες θέσεις όλων των δεικτών.

Από δω από τη Δράμα, υπόσχομαι ότι σε λίγους μήνες κάθε Περιφερειακή Ενότητα και η Περιφέρεια μας συνολικά θα μπουν σε τροχιά ανάπτυξης και θα βγουν από τέλμα που τους έχει θέσει η ανίκανη σημερινή διοίκηση και το οποίο απεικονίζεται στους δείκτες της φτώχειας που είδαν πρόσφατα το φως της δημοσιότητας.

Ευχαριστώ και καλωσορίζω όλα τα νέα μέλη της παράταξής μας, αλλά κυρίως ευχαριστώ τον κόσμο που μας δίνει δύναμη να ολοκληρώσουμε τον αγώνα που μόλις ξεκίνησε».

Σημειώνεται ότι οι ανακοινώσεις υποψηφίων ανά Περιφερειακή Ενότητα θα συνεχιστούν σε τακτά χρονικά διαστήματα από δω και στο εξής.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.