Κινδυνευσε παιδι απο σπασμενο παιχνιδι σε παιδικη χαρα του Ιασμου

Πειθαρχικό έλεγχο και άμεση αποκατάσταση προανήγγειλε ο Οντέρ Μουμίν

Άμεση ήταν η αντίδραση του Δημάρχου Ιάσμου κ. Οντέρ Μουμίν, στην ανάρτηση δημότισσας σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης, με την οποία κατήγγειλε την ύπαρξη ακατάλληλου παιχνιδιού σε παιδική χαρά του Ιάσμου, που λίγο έλλειψε να τραυματίσει το παιδί της.

Όπως ανακοίνωσε ο δήμαρχος, άμεσα θα κληθούν σε απολογία και θα τιμωρηθούν παραδειγματικά άπαντες συνυπεύθυνοι της Τεχνικής Υπηρεσίας του Δήμου Ιάσμου, με την ανώτερη ποινή που μπορεί να επιβάλλει ο Πειθαρχικός Προϊστάμενος, ενώ δόθηκε εντολή οι τεχνικές υπηρεσίες του Δήμου να προβούν στην άμεση αποκατάσταση της φθοράς στο εν λόγω παιχνίδι της παιδικής χαράς.

Επίσης με αφορμή το περιστατικό, ο κ. Μουμίν προανήγγειλε τον έλεγχο όλων των νόμιμων παιδικών χαρών του Δήμου και την άμεση αποκατάσταση από τις Τεχνικές Υπηρεσίες των βλαβών και των φθορών που διαπιστώνονται.

«Η ασφάλεια των παιδιών μας είναι έννοια αδιαπραγμάτευτη» τόνισε σχετικά ο κ. Μουμίν, υπενθυμίζοντας πως  «η νόμιμη, πρέπουσα και ενδεδειγμένη καταγγελία τέτοιων περιστατικών  γίνεται επισήμως και εγγράφως στις αρμόδιες υπηρεσίες και γραφείο του Δήμου Ιάσμου. Η καταγγελία τέτοιων γεγονότων μέσω των μέσων κοινωνικής δικτύωσης υποβαθμίζει την παιδεία και τον πολιτισμό του δημότη Ιάσμου».

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.