ΚΙΕΦ: «Περασαν 6 χρονια απο την επιθεση στα γραφεια μας»

«Περιμένουμε να βρεθούν οι δράστες και να παραδοθεί πίσω το αυτοκίνητο του Δρ. Σαδίκ Αχμέτ»

«Στις 8 Δεκεμβρίου του 2015 τα Κεντρικά Γραφεία του ΚΙΕΦ δέχτηκαν επίθεση από τα μέλη της οργάνωσης που αυτοαποκαλούνται ως “Οι Φρουροί της Θράκης” οι δράστες προκάλεσαν υλικές ζημιές στο κτίριο και έκλεψαν το αυτοκίνητο του ηγέτη μας στο οποίο είχε χασεί την ζωή του σε ένα ύποπτο ατύχημα». Αυτό επισημαίνει σε ανακοίνωσή του το Κόμμα Ισότητας Ειρήνης και Φιλίας, ενθυμούμενο το γεγονός.

Παράλληλα το κόμμα συμπληρώνει πως «παρά την κάθε νόμιμη προσπάθεια που πράξαμε για να διαφωτιστεί αυτή η αποτρόπαια επίθεση, δεν βρέθηκαν στοιχεία για τους δράστες της επίθεσης και το κλεμμένο αυτοκίνητο του ηγέτη μας. Καταδικάζουμε για αλλή μία φορά, στο έκτο έτος της επίθεσης, αυτή την ρατσιστική και βάνδαλη πράξη».

«Η επίθεση αυτή τραυματίζει τη συνείδηση της Μουσουλμανικής – Τουρκικής Μειονότητας της Δυτικής Θράκης και δημιουργεί σοβαρά ερωτηματικά στο μυαλό της Μειονότητας. Τονίζουμε ξανά πως περιμένουμε να διαφωτιστεί το γεγονός ώστε να βρεθούν οι δράστες και να παραδοθεί πίσω το αυτοκίνητο του αείμνηστου ηγέτη μας Δρ. Σαδίκ Αχμέτ» επισημαίνει κλείνοντας το ΚΙΕΦ.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.